reynwoman Merhabalar kızım 5 gün sonra 10.ayına girecek fakat son 1 aydır cok zorluyor ve özellikle 10 gündür aşırı huysuzlaştı uykusunda 10 dkda bir ağlayarak uyanıyor biberon emzik vs hepsini ısırıyor dişinin acısından sanırım soğan havuç vs veriyorum gün içinde eline kemiriyor karanfil zeytinyağı kür yaptım yok hiç birşey rahatlatmıyor cocugumu yaa bu diş ne zaman patlar artık valla ne yiyor ne uyuyor aşırı bunaldı hem bebeğim hem ben 😪 yada bu dişin patlamasını sağlamak için yapılabilecek başka şeyler varmı ilk bebeğim olunca pek bilgim yok o yüzden soruyorum sizlere 🙏
elfozyil reynwoman 10 aylık olduk üst dişler çıkıyor ateş huysuzluk mız mız beslenme Reddi ne ararsanız var şu an birisi çıktı diğeri kaldı perişanız vallahi ne yapılır hiç bir fikrimiz yok ateşte olduğu için arada calpol veriyoruz
reynwoman Sevginaz onu da kullanıyoruz valla oda fayda etmiyor bu akşam cok Az calpol verdim ağrısını azaltır biraz diye şükür uyudu calpolden sonra
reynwoman elfozyil bizde ateş yokta huysuzluk dediğiniz gibi evet ya aynen bide kucak istiyor kucağımda susuyor bıraktığım an ağlıyor feryat figan hayırlısıyla bi gelseydi alt damağı baya şişmiş vaziyette böyle oluyor değil mi diş gelmeden önce heralde
Alcannipek Bnce diş jeli değil de tetagil var onu deneyin diş jeli çok sağlıklı değil doğal içerik olanlar var ama siz bilirsiniz, tetagil hem patlatıp hem ağrısını alıyor doğal içerik mühendisin oğlu da incelemiş ineriyo denemek de fayda var