Aynur93 Kızım 56 günlük genital bolgesinin içinde beyazlıklar oluyor bunlar normal mi onları temizlemeli miyim?
humaninannesi61 Aynur93 Canım krem falan sürüyormusun? Eğer sürmüyorsan bile kız çocuklarının genital bölge temizliği çok önemli. Özellikle yukardan aşağa doğru heryerini silmeniz gerek yoksa idrar yolu enfeksiyonu olur...
Ahsenn Aynur93 ayni seyler icin paniklemistim. O kremsi yapi koruyucu gibiymis ve fazla ellenmemeli denildi. 7 ayligiz hala fazla ellemem
PelinKaraca Aynur93 ıslak mendille önden arkaya doğru temizle canım o beyaz yerleri de krem yada Pudra sürüyorsan ondan da olabilir. Bizler de de oluyor bazen o beyazlık bilirsin. Fazla bastırmadan ıslak mendille sil 😊
Fatmanaz Aynur93 temizleme canım ben sağlıkçıyım temizlenmemeli koruyucu tabaka gibi birleşeydi o kız çocuklarında benim kızımında öyle doktorumuz da karışma çok normal dedi 1.5 yaşına kadar sürebilirmiş
Pinkbery Aynur93 ıslak mendil sürmeyelim ılık su pamuk en güzeli. Genelde her altını acmada temizlerim. Suan 6 aylık. Cok sükür bir sorun yaşamadık. Ancak ben aşağıdan yukarı doğru temizliyorum. Ama kenarlarını sadece. Doktor bana o şekilde önermişti.
Feelina O beyazlık verniks olmasın dediğiniz? Kızım 22 günlük çok hafifçe siliyorum pek çıkmıyor ama verniks olduğunu düşünüyorum zararda vermek istemiyorum
Mercanweannesi Bizim doktorumuz da temizle dedi kızım 3 buçuk aylık ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi temizliycez mi temizlemiycez mi herkes farklı söylüyor.kimisi temizleme zararlı diyor😨