Blackmom arkadaşlar muhafazakar bir tatil köyü,tatil yeri arıyoruz. daha önce armutlu tatil köyüne gitmiştik o tarz çokta ucuk fiyatlı olmayan bildiğiniz yerler var mı ?
Sewimlii Blackmom aslında biraz bütçenize de bağlı biz geçen sene muhafazakar kalkan da bir villada yaptık tatilimizi havuzlu 10 kişilikti 🌸 3 aile gidince de fiyat çok dokunmadı açıkçası havuz başında tentesi vardı diğer villalardan gözükmüyorduk çok rahattı manzarası da efsaneydi.
elmalikurabiye Blackmom antalya bera hotel biz cok begenmistik o zaman bekardim kendi ailemle gitmistim ama esimle gitmezdim cunku ayri kaliyosun tum gun bana gore keyif vermiyor onun yerine villa dusunulebilir sanki
89Kbr Nasıl yer arıyorsunuz bilmiyorum ama termal tarzıysa sındırgı’da obam hotel var;bi bakın derim.. fiyat bilmiyorum davet üzerine gitmiştik kadınlar için ayrı kapalı havuzu var belirli yaşa kadar oraya çocukları da alıyorlardı.
Teemo07 Blackmom Alanya Adin Resort Hotel. Tavsiye ederim yani 6 sene önce cok iyiydi. Yenilenmiş diye duydum.. Netten bakın Bi denizi havuzu ayrı.
Sewimlii Blackmom açıkcası biz güvenemedik deniz kenarına ya dolu oluyor çünkü o sebeple havuzlu villada da kaldık zaten daha iyi oldu bizim için covid döneminde 😊bize birşey bulaşacak mı diye korkmadık şükür ama kalkan da hem kendi sahili hem patara plajı hem saklıkent yakın olunca güzel gezdik😊🌸
Esinaktepe1 Blackmom antalyada modern saraylar var 3 yıldır oraya gidiyoruz devrimülkümüz var gayet güzel memnunuzda ☺️
Thelfs Sewimlii merhaba villayı hangi siteden tuttunuz açıkçası korkuyorum da 😇 güvenilir bir yer bakıyorum
Sewimlii Thelfs Kaskavilla sitesinden tuttuk ayrıca birazda indirim yaptılar 😊ilgi alaka da süper di sabah 5 de de arasak gelip yardımcı oldular 🌸
DAK Esinaktepe1 Merhaba, denizi otelden uzak olduğu için tereddütteyim 🥺 Kendi aracımızla gidebiliyor muyuz ? Denizi güzel mi ?
Esinaktepe1 Blackmom bizim devrimülk olduğu için istersek ücretsiz de gidebiliyoruz yeme içmemizi kendimiz karşılıyoruz ama yeme içme dahil gidince günlüğü 150-200 ₺ den hesaplanırsa 7 günlük kişi başı 1400₺ falan oluyor geçen sene böyleydi tabi bu seneyi bilmiyorum ilk gittiğimiz zamanda devrimülkü satın almıştık o zamanda 5000₺ ye gitmiştik 5 kişi 7 günlüğüne 2 yıl oldu işte alalı bu yıl gidincede yeme içmeyi kendimiz yapmayı düşünüyoruz daha rahat oradaki içeçek yemek vs paralı oluyor kendimiz yaparsak ama herşey dahil gidince ücretsiz
Esinaktepe1 Blackmom biz çok memnunuz kadınlara özel havuzu denizi falan var karma havuzları da var aquapark alanı karma denizide hem karma hemde kadınlara özel var
Esinaktepe1 DAK denizi 10 dakika kadar uzakta kendilerine ait servis araçları var ve kendi aracınızlada gidebiliyorsunuz biz öyle yapıyoruz 😊 denizide gayet güzel bence zaten bir tarafı karma diğer tarafı sadece kadınlara özel çok rahat ve güzel 😌