Elifim_derinim Kızım 30 haftalık doğum yaptı bebek 1.200 gr doğdu küveze alınacak, kimin duası kabul olur bilinmez. Lütfen dua edin bebek yaşasın
Hafizenr Elifim_derinim rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah 🤲🏻 siz annesi olarak güçlü durun ❤️ inşallah en kısa zamanda kucağınızda olur 🤲🏻
EsofmanliSevketHoca Elifim_derinim RABBİM torununuzu sizlere bağışlasın.. MAŞALLAH kaç yaşındasınız da, kızınız doğum yaptı?
Elifim_derinim EsofmanliSevketHoca ben 37 yasındayım, 17 yasında anne oldum. Kızımda 19 yasında anne oldu, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Emineygt Elifim_derinim bende premature annesiyim küveze girse bile emin olun çok iyi bakıyorlar ve yaşama şansı var neden yaşamasın ki 950 gram bile doğan bebekler yaşıyor
Kubra5657 Elifim_derinim inşallah yaşar Rabbim ailesine bağışlasın kilosu iyi çok az değil benim akrabamın bebeği 750 gram doğdu 6 bucuk aylık yaşadı Allah ol derse olur Allah bağışlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻
Ikizannesi5 Elifim_derinim abla ben 10 gun önce 26+4 dogum yaptım kuvezde su an ve öğrendim ki benim haftadan daha küçük dogan bebekler dahi yaşıyor bol bol dua edin abla rabbim yardımcımız olsun burda bir suru kisi buldum erken doğum yapan abla
Emir123ali Elifim_derinim korkma allahın izniyle inşallah kucağın alırsın rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallahh
Serap__ Elifim_derinim Canım üzülme Allah’ın izniyle tez vakitte toparlar emin ol Yenidoğan yoğun bakımlarin da hemşire ve doktorlar çok iyi bakıyor üzülme sakın sütünü sağ devamlı. Stres yapma emin ol geçecek bu günler yürüdüğü koştuğu zamanları da göreceksin. Allah’ım sana bağışlasın evladını ❤️