Ebru-Yusuf2020 Merhaba kızlar bebeğim 5 aylik sünnet ettirmeyi düşünüyoruz 2 çesit sünnet var hangisini yaptirdini memnun kaldiniz mi? Özel hastahane de yaptirmayi düşünüyoruz fiyatlar nedir sünnet edilenler cevap verebilir mi simdiden teşekkür ederim
Mom095 Ebru-Yusuf2020 Ankara’da değilim ama geçen hafta Cumartesi sünnet oldu bebeğim. Lokal anestezi ile dikişli yaptırdım. 1000₺ özel klinikte Uzman üroloji doktoru yaptı.
Ygtakn Ebru-Yusuf2020 canım oğlum 6 aylık oldu bende bu ay yaptırcam bakalım araştırıyorum devlete zaten suan mecbur olmadıgı sürece sünnet olmuyor ama en ucuz özel 500 tl yapıyor
Frauz Ebru-Yusuf2020 biz evde yaptırdık. İnanılmaz memnun kaldım. Aldım emzirdim yedirdim içirdim oyuncaklarını gösterdim. Uzun bi işlem çünkü iğneden sonra uyuşması 20 dk. Sünnette 15 dk sürüyor. Ev olduğu için çocuk asla gerilmedi yabancılamadı ağlamadı. Hemde kendi steril ortamım. Uzman bir cerrah geldi. Aşırı profesyonel ve bazı özellerden daha uygun fiyatı. Tavsiye ederim
Ultraslan40 Ebru-Yusuf2020 klipsi pek önermiyorlar ilerde cinsel olarak sıkıntı çıkabiliyormuş. Ben de arayıştayım kesinlikle dikişli yaptıracağım.
Ebru-Yusuf2020 Mom095 a life hastahanesi bebeginize sedasyon verip ameliyata alacaklarini söylediler ben de sedasyon verilmesi çok taraftardegilim Allah korusun anesteziyi çok verirlerse diye korkuyorum bilginizi paylastoginiz icin tesekkur ederim
Minnos09 EsofmanliSevketHoca numarası var mı bizde ayın 15 i gibi yaptıracağız inşaAllah da insta yüklü değil
EsofmanliSevketHoca Frauz Takibe aldım teşekkür ederim, bende düşünüyorum evde yaptırmayı sizin fiyat ne kadardı ?
M-V-S868820 Ankarada ılgın tıp merkezi onursal hoca oğlumu 3 aylıkken klips yöntemiyle yaptı çok memnun kaldık bizde çok araştırdık bi bakmanızı tavsiye ederim biz aralıkta 500 tl ye yaptırmıştık
Happy1003 M-V-S868820 bizde onursal hocaya düşünüyoruz nasıl memnun aldinizmi ne kadar sürede iyileşti birde dikişsiz yapiyor
EsofmanliSevketHoca Minnos09 Yok daha iletişime geçmedim, henüz düşünmediğim için ama diğer arkadaş da vardır belki yoksa sorarım sizin için ..