Ygtakn Kızlar doktorumuz bize söylemdiği ve kendimiz de araştırmadığımız için malesef rota virüs aşımızı yaptıramadık 6 aylık olduk ve cok üzgğnüm burda görüyprum bebekler yakalanıyor falan illa erken dönem mi olması gerekıyor simdi vurmazlar mı
Ogulcan Ygtakn evet canım belirli bi ayı var bende alerjisi olduğu için doktoru yapılmasını istemedi bunun içinde çocuklardan uzak tutman lazım dedi dikkat et canım sende
yaseminoztrk Ygtakn 2 doktor gezdik 1 yaşına kadar yapılabilir yeter ki aralarında 28 gün olsun demişti. Doktora sorun geç değil bence
Mom084 Ygtakn valla daha 2 gün oldu olmadı burda bı bebek yakalandı ateş ishal kusma en son hastaneye yarışı verilmisti
Ygtakn Ogulcan çok gecmiş olsun cok üzüldüm valal biz de ihmal ettik ya inşallah yakalnamaz yavrularımız
Ogulcan Ygtakn inşallah canım benim doktorum bize yapılacak aşı listesini verdi rotayıda alerjisi azalırsa yaparız dedi hiç azalmadı canım ondan dolayı bizim iptal keşke doktorun bilgilendirseydi seni çok önemli aşı aslında menenjitlerşnde 2. Dozu yapıldı 3. Dozunu bekliyoruz canım
Ogulcan yaseminoztrk yok canım 2 doz yapılacaksa 6. Aya kadar bitmesi gerekiyor 3 doz yapılırsa 8.aya kadar yapılması gerekiyor
Ygtakn Ogulcan menejit kacıncı ayda yaptırdınız valla bize doktor söylemedı biz de biraz sanırm ihmal ettik oğlumun köprücük kemiği kırık dı boynunda egrılık kafasında egrılık uzayan sarılık vardı sürekli hastaneydık onalrla ugrasırken bunu atlamısım
yaseminoztrk Ogulcan dediğim gibi doktor dediği için bizde rahat davranmıştık şuan 3 ay 23 günlük şehir dışındayız dönünce yaptıracağız bizde. Sanırım acele etsem iyi olacak
Nursing_10 Biz 3 aylığız Daha geçen yaptım rota aşısını damla şeklinden ağzına damlattık neyse prospektüsünü güzelce okudum ilk doz 24.haftaya kadar yapılmalı yazıyor
Findikfistik Nursing_10 Merhabalar. Hangi rota aşısı acaba bu ? Bende alerji ve aşırı kusmadan dolayı yaptırmak istemedim sonra başka bi doktorla görüştüm ve artısı fazla olacağı için yaptırmak istedim. Ama zamanı geçti dediler. 😐
Ogulcan Tuba18 bizim süt alerjimiz var canım ama doktorun uygun gördüyse yaptır mutlaka bizim alerjimiz hafiflemediği ve oğlumun cildi çok hassas olduğu için
Findikfistik Mom084 Yine korku dolu yorumlarınız😂😬 . Neden bunu yapıyorsunuz gerçekten, anlamıyorum. Anne zaten zamanını geçirdim diye tedirgin, bi de siz gelip, soruyla alakasız şekilde daha da tedirgin edici şekilde yorum yapıyorsunuz 🥴
Mom084 Findikfistik sen her seferinde beni bulmak zorunda mısın bu kadar çabalama benim için benim yorumum seni bu kadar alakadar etmesin yalan mı söylüyorum o ara üst üste rota postları açılmadı mi yaz arama yerine bak o zaman seni alakadar etmez !
Tuba18 Ogulcan bizim sadece mukuslu kaka var ona da test yaptık süt alerjisi dedi doktorumuz vücudunda herhangi bir belirti döküntü yok kararsız kaldım şimdi
Ogulcan Tuba18 bizimde testimiz negatif ama belirtilerimiz pozitifti canım çocuklarda yalancı negatiflik olabiliyormuş 7 yaşına kadar benim sütüm olmadığı için özel mama kullanıyoruz yüzümüz de döküntülerimiz de vardı 1 ay oldu tamamen döküntülerden kurtulalı canım
Tuba18 Ogulcan ishal de var şimdi en iyisi beklemek ilacı dolaba koydum inşallah bir sorun olmaz size de çok geçmiş olsun bu arada