adaylinnn35 kızlar sma kullanıyorum ama biraz zor günlerden geçiyoruz o yuzden bugün bebelac gördüm fiyatı uygun aramız da memnun olan varmi acaba ?
Sibel5456 adaylinnn35 cnm en uygun fiyatli mama bimdeki olan mama bu zamanda askeri ücretle zor geçim ben kullanıyorum mesela memnunum sende bı bak istersen
Burculiceee adaylinnn35 bebelac gold kullandık çok gaz yaptı fiyatı uygun diye bebelac 5 i 1 arada aldım oda kabız yaptı bende SMA ya geçtim
Smmom95 adaylinnn35 ben doğduğu gündem beri bebelac kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım her mama her bebeğe olmayabiliyor denemen lazım belki iyi gelir senin bebeğine de
Sibel5456 Burculiceee gaz yapıyor ama yapmayan mama da yok ki cnm ben sadece en uygun o diye söyledim
Momsbabyy adaylinnn35 Bebelac Gold kullandim kızıma bir süre sonra bulamadık normal bebelac’a geçtim şuan 13 aylık aylardır Bebelac kullanıyorum çok memnunum. İkisinde de kabızlık ve gaz olmadı. İlk sma kullandık ama kustu kızım iyi gelmedi bize o yüzden geçtim bu mamaya.🌺