Mtalp Kızlar ayın 1,2 ve 3unde yaptığımız koleksiyonlardan paylas kazan kuponlarınız hesaplarıniza tanımlandı mı geldi mi
bluem Mtalp ayni ip adr sinden iki hesapla yapilinca verilmiyor birde siz bir ip yapsanız da karsi taraf extra hesap acip kaydet yapiyorsa geene kupon vermiyorlar bana oyle oldu
Merve-miray AdaLinam Trendyol asistanına sordum gün içinde gelebilir dedi. Bi başkası ise koleksiyonunuzu kaydeden Trendyol kullanıcısının aktif bir üye olması lazım dedi. Bende biz nerden bilelim kim aktif yada değil diye dedim. Geri sinirlendim çıktım. O kadar çabaladık yani ama olmadı 😏
Deletedmom_9857 Mtalp Trendyol asistana yazıp sorun bir bana da geçen gelmemişti bot hesaplardan dolayı demişti
Mtalp Deletedmom_9857 cok saçma ya ben nerden bilebilirim ki bot olduğunu sonuçta kampanya koşullarını yerine getirip kurallara uymuşum
Deletedmom_9857 Mtalp evet canım saçma bir kural geçen sefer bana da vermemişlerdi sordum o şekilde cevap aldım 🤨
CigdemAslan Mtalp Benimde sizinki gibi oldu ilk defa yapmıştım ama kupon gelmedi. Asistan aktif olmayan kullanıcı vardır ondan geçerli olmamıştır kanpanyanız yazdı.