ceyhunun_annesi Kızlar doğum yapalin27 gün oldu ama ağdaya ne zaman gittiniz henüz zaten kanamam bitmedi devam ediyo ama sormak istedim, korkuyorum da bisey olursa dikiş yerlerine diye
leynanin_pembemantosuu ceyhunun_annesi 40 ımdan sonra gittim hiçde sorun yaşamadım acımadı dikişlerimde 2 haftalıkken düşmüştü bayağıda vardı dikişim
Heyecandorukta ceyhunun_annesi benim 2 ay oldu hic asagi bakmaya cesaret edemedim. Ust taraftan jiletle temizliyorum alt oldugu gibi duruyo. Kadin dogumcum da 2 ay kontrolunde “kusura bakmayin temizlenemedim” diyince “oraya dokunma zaten iyi etmissin” demisti.
Han30 ceyhunun_annesi canım çok erken daha bence 40 çıktıktan sonrada bekle. Benim 3 ay boyunca böyle dikiş yerleri hassastı jilet ile alabilirsin
ceyhunun_annesi leynanin_pembemantosuu benim hala duruyo gibi beyazlıklar var tam olarak göremiyorum aynayla bakıyorum ama benimde çok oldu dikisim ondan dolayı korkuyorum
leynanin_pembemantosuu ceyhunun_annesi henüz dikişiiniz tamamıyle erimemiş olabilir 27 gün olmuş zaten daha mutlaka 40ınıza kadar tamamıyle düşer erir aynayla bakamayabilisiniz evet telefonla çekebilirsiniz
ceyhunun_annesi Heyecandorukta valla benimde olduğu gibi duruyo benimde hic dokunmaya cesaretim yok bisey olur diye korkuyorum
Heyecandorukta ceyhunun_annesi zaten agdaya falan dogum sonrasi gitmem ben mikrop kapilir hic gerek yok. Elbet iyilesir yaparsiniz bir seyler acele etmeyin
ceyhunun_annesi Heyecandorukta hemen gitmeyi düşünmüyorum zaten toparlanmasını beklerim biraz, teşekkür ederim 🙏🏻
Yusufali06 ceyhunun_annesi iç ve dış dikiş oldu. Dış dikişler 1 haftada iç dikişler sanırım 45 günde düştü. İlk haftadan snra genel itibariyle iyileştim ama ilk doğumum olduğu için her sızıda işte şmdi patladı dikişim ay şmdi birşey oldu diye telaşlanıp sıkıntıya girdim oysaki birşey yokmuş 😅
Yusufali06 ceyhunun_annesi tecrübesizlik işte. Hayatımda vücuduma atılan ilk dikişti hem dikiş kapanınca nasıl görünür onu bile bilmiyorum ki 😅 daha önce annemin ameliyat dikişine bakınca bayılacak gibi olmuştum bnce kendi dikişlerime iyi dayandım 😅😅😅😅
ceyhunun_annesi Yusufali06 cidden nasil görünüyo iyileşmiş hali benimde ilk kez bi yerime dikiş atıliyo 😂🙈
Yusufali06 ceyhunun_annesi iç dikiş belli olmuyor iyileşince ya da ben göremiyorum ama dıştaki çizgi gibi çok net olmasada belli oluyor
ceyhunun_annesi Han30 bekliycem zaten hemen gidemem korkuyorum 🤦♀️ 40 dan sonra doktor kontrolü var nasıl temizlerim alt kısmı onun sıkıntısındayım