Pinkbery Covid geciripte Sonrasında grip nezle atesli bir hastalık faranjit vs geciren varmı aranızda. Mrak ettiğim şey, herhangi bir sorun oluyormu ekstra zorlanma vs🤷 bilgilendiren olabilirse cok sevinirimm arkadaslar
Birkelebekannesii Pinkbery benim eşimde sık hapşurma burun tıkanıklığı ve göğsünde daralma hissi oluyordu uzunca bi tetkikten doktor korona etkisi tahribat bırakmış sende bu şekil dedi
EsraKerimm Pinkbery bende astım oldu maalesef çok kötü bogusuyorum ilaç almasam o gün markete bile gidemem 🥺
Pinkbery Mom980 gecmis olsun Ben orta derecede atlattımda Acaba gripte etkiliyor mu diye merak ettim. tesekkur ederim😊
Pinkbery Birkelebekannesii yaaa😱 nekadar sonra oldu peki. Benim kuzenimde aynı bu sekilde olmuş. Bütün gün hapşırmış ve nefes almkta zorlanmış serum falan takmışlar. Sonra düzelmiş.🤦
Pinkbery Sule_defne01 gecmis olsun. Demekki bagısıklıgı cok düşmüş🥺 benim eşimde ilk evlendiğimizde olmuştu.cok zordur biliyorum.
neslihan-87 Pinkbery 1 buçuk ay önce eşimde bende geçirdik şükür hiçbir sağlık sorunu yaşamadık sonradan
Filuk6161 Ben hamileyken covit olmustum. Doğumdan iki hafta sonra yoğun bakıma aldılar sırt agrusı zatürre ve kalp yetmezliği. Nabzım 20 ye düştüydü. 2 hafta sonra şükür eve geldin ama sırt agrısı basdonmesi kalp nefes darlığı hala devam ediyor yaklaşık 5 ay oldu