Obirprensess Merhaba kızlar bebeğim 6 aylık son 1 aydır egzama var bi kaç yerinde hipokort kullanıyorum ama bir işe yaramadı ne yapabilirim bunun için ne zaman geçer acaba
Jument Obirprensess ben de bebeğimin dün egzama olduğunu öğrendim. :( Yüzü çok kötü.. sizin bebeğiniz ne durumda ?
ikitostikannesi Obirprensess canım doktora gösterdinmi bizimki ilk isilik gibiydi sonra dermotolojiye götürdüm egzama dediler sampuan herseyı degıstırdım ama yıne cıktı her tarafa olustu doktora gıdınce alerjı oldugunu ogrendım
dndgl-7 Obirprensess bizde 6 aylığız yaklaşık 1 aydır uğraşıyoruz dün doktora gittik çok artmış dedi ben de doğduğundan beri mustela kullanıyorum bizimki alerjikmiş bana diyet verdi yasaklı olanlar var 2 krem biri kortizonlu 1 damla 1 de toz ilaç verdi onlara başladık. Etkisi oldu şimdiden doktora götürmen daha iyi olacaktır. Belki besin alerjisidir
Nur8134 Bioderma atodrrm veya bioderma ınsıtıve kullanın ben öyle atlattım bebek gibi oldu cildi. Ve sampuanınızı değiştirin deterjanınızı değiştirin pamuklu kıyafetler kullanın inşallah geçecek üzülmeyin
Nur8134 Jument LR in bebek sampuanın kullanıyorum hediye gelmişti almanyadan tesadüf bi kullanayim dedim ondan sonra iyileşti bitince bende şampuan arayışına giricem mustelayı çok öneriyorlar
bsr5 Mustela stelatopia serisi çok iyi. Hem şampuan hem kremini kullanıyorum aylardır egzama eser kalmadı
Obirprensess dndgl-7 götürdüm ben ama çok ilgilenmedi doktor hipokort verdi yolladı özele gidiyorum bide
dndgl-7 Obirprensess bugün 3. Gün ilaçlara başlayalı geçti çok şükür 🙏 ama tabi diyete devam bizim kremin adı advantan kortizonlu bir krem
dndgl-7 Jument inek et süt ürünleri yasak domates ve salçası tarhana karpuz fıstık fındık dereotu roka vs yasak ben çok zorlanıyorum 😂 patates ile aşk yaşıyorum şu sıralar her türlüsünü yiyorum ve sebze ağırlıklı besleniyorum ama kahvaltılar Hep zor oluyo 🥺
Jument dndgl-7 aynen bende diyet yapıyorum. 5. Günümdeyim 10 gün yapıcam. Ağır bir diyet. Bide bestlak damla kullanıyorum, süt arttırıcı.
Jument dndgl-7 10 gün geçtikten sonra tek tek ekleme yaparak bakacağız mesela kırmızı eti yemeye başlayacağım böylece alerjiye sebep olan besini bulmaya çalışacağız.