Renesmee 2 aylık bebek anneleri bebeklerinizi kaçta gece uykusuna yatırıyorsunuz? Oğlum 3 gündür 8 de uykusu gelmesine rağmen uyuması 9 u buluyor 1 saat uğraşıyorum ancak 9 gibi derin uykuya geçebiliyor acaba yatırdığım saat mi yanlış çözemedim hala 🤦🏻♀️
Yusufefem Renesmee yavaş yavaş alışır. Bebeğim 2 ay 17 günlük. 2 aylıkken 7 de başlıyordum uyutmaya 8 de anca uyuyordu. Bir haftadır 7 de pijamalarını giydirip uyutmaya başlayınca 15 20 dk İçinde uyuyor.
Renesmee Yusufefem inşallah ya. Normalde bu kadar direnmiyordu 8-9 arası bi saatte en fazla yarım saatte uyuyordu ama 3 gündür aşırı direniyor anlamadım ne yapsam uyutamıyprum
Yusufefem tosbikannesiiii bazen 3 gibi bir açıyor gözleri ama öyle gündüz uyanıklığı gibi değil hemen tekrar dalıyor. Sonra 6 da komple uyanmış oluyor.
Yusufefem Renesmee bir de bana da Ablam söylemişti saatini kaçırma diye ona da dikkat edebilirsin. İlk 3 ay bebekler maksimum 90 dakika uyanık kalabiliyormuş. Bu saat geçince de uyku dalmaları baya zaman alıyormuş. Ben uyku düzenini öyle oluşturdum uyanıyor mesela 7 den önce son uykusundan bir saati geçirmeden uyutmaya başlıyorum hemen dalıyor.
Renesmee Gizo87 1 saat 15 dk ama 1 saat olunca direkt uyutmaya götürüyorum. Emzirme saatleri de çok değişken bazen 2 bazen 3. Uykudan ne zaman uyandığına bağlı
Renesmee Yusufefem ya ona hep dikkat ediyorum İnan. 1 saat 15 dk civarı ayakta kalabiliyor şuan ama 1 saat deyince direkt uyutmaya götürüyorum akşam uykusu öncesi de öyle. 7 de uyandı 8 de tekrar götürdüm 9 da uyudu 1 saat sürdü 🤦🏻♀️ hiç geçirmiyorum uyuması gereken saati ama kendi bi şekilde direniyor anlamadım. Gündüz uykularında böyle değil bazen 2 dk sürüyor uyuması
Yusufefem Renesmee kendi kendine rutin oluşturmuş kıyamam ben ona. İnşallah zamanla düzelir. Ben zor olur ama alıştırdım direne direne :)