calikusu Kızlar bebeğim için mama almayı düşünüyorum bebeklerin en sevdiği mama hangisi normalde emiyor ama bikac gündür emmek istemiyor ve ek gıdayı da reddediyor hangi mama önerirsiniz durumum öyle pek ahım şahım değil
Cascass calikusu merhaba golden goat keçi sütlü mamayı öneririm bizde onu kullanıyoruz bazı bebeklerin inek sütüne karşı alerjisi oluyor mamalarda inek sütünden yapılıyor biliyorsunuz ki… Araştırdım ve banada golden goat mamayı tavsiye etmişlerdi severek içiyoruz🥰
Magnolina calikusu Doktora danıssaniz her hafta kontrol gidiyorum mamanın miktarını ayarlıyor doktor bir tanesi yaramadı çok gaz başka markaya geçtik her bebege farklı etkiler yapıyor
Mslll calikusu biz ilk aptamil kullanmıştık sonra kızım bayağı gazlı bi bebek olduğu için bebelac golda geçtik doktorumuzun önerisiyle . Çok da iyi geldi . 6 aya kadar süt+mama veriyodum. 6. Aydan sonra mama yı kestim zaten . Şuan 21 aylık
calikusu Cascass çok teşekkür ederim şimdi doktorundan randevu aldım bakalım ona göre biseyler almam lazım çünkü olacak gibi değil
calikusu Mslll benim bebeğim 11 aylık şu an hiç vermedim mama bu zamana kadar ama galiba şimdiden sonra, vermeye başlayacağım çünkü hiçbirsey yiyip içmiyor o aç kalınca moralim bozuluyor
GozdemHilal Biz humana kullanıyoruz canım çok memnunum oğlum seviyor ve kilo alimi da guzel 800 gramı 90 TL falan
calikusu GozdemHilal teşekkür ederim canım benim doktora götürdük şimdilik gerekmiyor diyor diş çıkardığı için istahsiz olabilir ir dedi