Esadanil Salı günü biontech aşısı yaptırıcam. Kızım 5 aylık emziriyorum. Yan etkileri neler oldu acaba ve de hemen emzirdiniz mi?
Rytrz Esadanil Hemen emzirdim. 1. Dozda baş ağrısı oldu biraz 2. Doz tüm kemiklerimi ağrıttı. Birer gün sürdü yan etkileri. Hatta 2. Dozda yan etki olursa diye dışarıda bekletirlerken gittim arabada emzirdim
Rytrz Esadanil bozobeydrk Uygarelif bozobeydrk Prof dr Derya unutmazın hamilelik ve emzirme döneminde aşı şeklinde konuşmadı var ona bakmanızı tavsiye ederim. Daha bir çok uzman öneriyor
VERA19 Esadanil Bebeğimi Emzirmiyorum ama yan etkiler açısından yazmak istedim.Kol ağrısı dışında bir yan etki yaşamadım.Ve emziren annelere de Biontech uygulanmaya başladı diye biliyorum🧚🏻♀️
Esadanil @Uygarelif bozobeydrk ben de hemen randevuyu aldım sonra başladı endişelerim. Daha önce emzirince bebeğe de antikor gwçiyor diye duymuştum ama inşallah öyledir.
bozobeydrk Esadanil ben süt verme konusunda endişeliyim aslında yoksa antikor ihtimali benim en büyük dayanağım. Bebeğim için istiyorum zaten. Bu illet bitmez bizi de gelir bulur bu şekilde.
Kaganelif Emziren anneler aşı olmayacak diye biliyordum. Nasıl randevu aldınız bende aşı olabilir miyim? 4 aylık bebeğim var.
Cerenkilic87 VERA19 emin misiniz? Ben de emziren anneyim ama henüz bana öncelikli grupta değilsiniz yazıyor