Fadime_akblt1905 Baynlar kehribar kolye kullanan varmı nereden aldınız orjinalini ve işe yarıyor mu kızım 5 ay 22 günlük diş çıkarma döneminde ağız akıntısı aşırı fazla ve huysuz iştahsız iyi gelir mi
SuPerisiiii Fadime_akblt1905 benim de çok hoşuma gidiyordu almak istemiştim. çok araştırmıştım ama hiçbir bilimsel açıklaması yokmuş ya. Bi da bebeklerin kendini boğma riski de varmış o yüzdem hemen vazgeçtim.
Kwsr Fadime_akblt1905 trentyoldan bir siteden bileklik kolye takım aldım 4 aya kadar bileğine 4 Aydan sonra boynun a takmaya başladım. Salyasi kesilmedi ama ateş olmadi aşırı bizde çok şükür. Ona bağlıyorum bende olmadigini
Ekimmom Fadime_akblt1905 Kehribar bilekliğini aldım , kolyesi tehlikeli olur diye, bilekliğini 1 kere taktım ama bileğinden çıkıyor ve bileğinde gördükçe ellemeye çalışıyor diye birdaha takmadım öylece duruyor
elmalikurabiye Fadime_akblt1905 suan 23 aylik 4 aydan beri kullaniyorum. Cikardigim zaman salyasi falan artiyordu bence faydasi var. Babayjem mark almistim babymall den
Fadime_akblt1905 SuPerisiiii evet bende çok kararsızım.hic bilimsel açıklama yok zaten alırsam da bileklik düşünüyorum kolye olmaz boğulur fln
Kwsr Fadime_akblt1905 evet orijinal trentyol da bir siteden aldım ama kendime de alicam ve instagram da bitane sayfa var ordan alicam kendime
SuPerisiiii Gulsenck ya ben zaten çok ikna olmamıştım bi boncuğun çocuğu sakinleştirebileceğine. Araştırdım ve aslında hiçbir bilimsel gerçekliği olmadığını gördüm.