minikbirbal Yasargiller 7. Aydan beri Joie every stage kullanıyoruz kızım içinde çok rahat. Yatış kademesi çok çok iyi yüksekliği de ideal bakmanızı öneririm
Esmece Eminos Dışarı cikabildigimiz tüm zamanlarda denedim canısı ama olmadı arabanın içinde koltuk tepelerinde gidiyoruz inan ki zaptetmek çok zor oluyor uzun yola asla gidemem anlayacağın yine de bundan sonrası içinde denemeler yapacağım hareketleri kısıtlanıyor diye rahatsız oluyor sanırım bilemedim😑🌺
Eminos Esmece benim arkadasım da koltugu gec aldi cok zor oldu onun icin arabada baglanmak istemedi ona 6 aydan itibaren nereye gitsek bagladim simdi kendi cikar yerine
Asyayse Yasargiller eğer 6.ay itibari ile kullanacaksa ve şehir arasi yolculuk yapacağınız jcin markadan bağımsız 360 derece kesinlikle tavsiye ediyorum. bazen beni görmek istiyor bana çeviriyorum uyuyunca ters çeviririm yatiriyprum uyandığında hafif kaldırıp kullaniylrjm vs. Ben britax romer dualfix kullaniyotjm ama kraft sping signal de güzel diyenleri duydum bir bakın istersenjz
Esmece Eminos Nasıl alıştırdınız peki bende çok oyalamaya çalışıyorum herşeyi anlatıyorum da o aglamasina dayanamıyorum sevdiği oyuncaklar yemekler vesaire yapmadığım şey kalmıyor😑
Alcannipek Yoyko aldık uygunda öneri üzerine aldık çok çok araştırdık o kadar çok para vermeye gerek yok bence, 360 derce dönen yatan gayet iyi yani