Hsgjllcfgkpfd Kızlar oğlum 15 aylık halâ yürümüyo doktor bi sorun yok diyo götürdük.ama biraz geç kalmadı mı yürüme için.cevremdeki bebekler hep yürüyo oglumdan küçük.tabiki her bebegin gelişimi farklıdır ama insan yine de uzuluyo iste
Elifhkn Baloglum44 benimkide 15 aylik koltuk kenarinda dikiliyor tutunarak ama az oda baska duramiyor cokta basmak.istemiyor sizinki ne durumda
Buh4160 17 aylik kizim 1 hafta oldu birden yurumeyr basladi bende sen gibi yurumuyo die uzuluodum :) Bebekler kendilerini hazir hissettiklerinde yururlermis derler canm :)
Baloglum44 Elifhkn benimki 8-9 aydan beri koltuk kenarında yürüyor tek eliyle bizden tutunuyor o tek elini de bıraksa yürüyecek ama korkuyor direk yere oturuyor
Asbekel Hsgjllcfgkpfd benim kızımda 16 aylık yürüdü. Bu konu yüzünden bende çok üzdüm yıprattım kendimi ama şimdi koşuyor bile teyzesi. Kendinizi üzmeyin çok şükür bir sıkıntısı yokmuş. Her çocuk farklı gerçekten. Kendini hazır hissedince bir bakmışsın yürüyor
Pamukprensveannesi Hsgjllcfgkpfd 14 aylık yürümüyor:) hiç bir sorunu yok genetik testi bile yapıldı herşey temiz zamanı değil demekki