Elfbc Bebeğinizin çiş yapma aralığını kontrol ediyor musunuz? Max ne kadar sürede bir çiş yapıyorlar, oğlum 2 buçuk aylık son iki gündür üç saate kadar aralıkla çiş yapıyor ve çiş yaparken huzursuz gibi böyle bi şey tecrübe eden var mı acaba ?
Bernatanriverdi Elfbc ben 3 saatte bir beslediğim için önce altını açıyorum her seferinde bezi dolmuş oluyo
Elfbc Bernatanriverdi bende en geç üç saatte bir besliyorum her beslediğimde bezi dolu oluyordu ama dün gece 4 saat çiş yapmadı bugün gündüz 3 saat yapmadan durdu ve şimdi en son akşam 9 da çiş yapmıştı hala hiç çiş yapmadı biraz endişelendim o yüzden
Elfbc Bernatanriverdi çok teşekkür ederim ilginize 🙏 pazartesi gecesi yaklaşık 6 saat çiş yapmayınca dün sabah doktora gittik idrar tahlili temiz çıktı diğer bulguları da normal ancak biz İzmir’de yaşıyoruz hava çok sıcak olduğu için susuz kalmış gün içerisinde su vermeye başlayın dedi doktor. Birde çok kusuyor benim oğlum kusarken de su kaybedermiş bebekler kusmaması için de bitkisel bir şurup verdi onu içireceğiz.
nickimikili Elfbc emzirme sıklığınıda arttırırsanız dengelenecektir çiş sayısı çok önemli herkes çok atlıyor bu konuyu 👏🏻
Elfbc nickimikili en az 2 saatte bir emriyor aslında kilosu ayına göre önde gidiyor bizimki sıvı kaybından olmuş doktora gittik izmirde yaşıyoruz hava çok sıcak su vermeye başlayacağız 🙏
nickimikili Elfbc bizde izmirdeyiz anladım hiç 6. Aydan önce duymamıştım su önerildiğini çok terliyor mu
Minnos09 Elfbc gece 3 sen beri uyuyor emzirmeye çalışıyorum çok az emdi . Çok üzüldüm en son çok gürültü yaptım uyandırdım emzirdim şimdi 4 oldu dün gece 3 den beri
Elfbc Minnos09 rezene içiyor musun ? Rezene çok uyku yapıyor benim doktorum içme dedi oğlum da rezene içince pelte gibi uyuyordu. Bebeğin uyuşa bile sen sütünü sağ mutlaka besle o kadar uzun süre aç kalmaması gerekiyor.
Elfbc nickimikili valla doktor önerdi ben bir kaç gündür veriyorum normale döndü çiş durumu çok şükür.. evet terliyor sıcağı pek sevmiyor oğlum evimiz de çok güneş alıyor çatı katı o yüzden epey sıcak oluyor..