HamzasMomy mrb benim bebeğinin yüzü öyleydi. Kullanmadık krem bırakmadık ama bi süre iyileşiyor gibi oldu sonra yine başa döndük. Doktorların verdiği kortizonlu kremi kullanmak istemedim. Ankara da keçiören de bi aktar varmış, lokman hekim tarzında bi yer. Ordan bi krem kullandık geçti diye bi yorum okudum burada ve hemen orayı bulup aradım. Sağolsunlar adresimize gönderdiler. Inanır mısınız bir sürüşte fayda etti. Mucize gibi bişey. Boşuna eziyet çekti bebeğim o zamana kadar. Şimdi burada ne zaman egzama başlığı görsem hemen yazarım. Biz faydasını gördük, inşallah herkes de görsün. Içerisinde ne var bilmiyorum. Bitkisel olduğunu söyledi yapan kişi. Her bebeğe aynı etkiyi gösterir mi bilemem, kullananlar faydası oldu dedi ama yan etkisi falan da olsun istemem. Eğer denemek isterseniz Ankara keçiören çağrı baharat. Arayip kargolamasini isteyebilirsiniz. Yardımcı oluyolar. Bize 30 tl gibi komik bi rakama gönderdi. Ve tamamen gecti. Bilseydik bebegimin sifasi olacagini coktan alirdik dedik. 30 tl nedir ki. Siz de burayi bi arayin sorun.olmadi resmini atin kaşınan yerin.ona uygun bisey vardir inşallah. Internette numarasını bulabilirsiniz. Geçmis olsun inşallah