Kbrkr0734 Merhaba hanımlar yarın bebeğimle bikaç saat dışarda olacağız 1 aylık, formül mamayı hazırlasam evdeyken dışarda acıktığında içirsem kaç saat bekleyebilir biberonda?
Annelikseruveni Kbrkr0734 o şekilde yapmak yerine yanınıza mama alın illa ki biyerden sıcak su bulabilirsiniz. Hemen yapıp verirsiniz
PasaAnnesii Kbrkr0734 ben bir yere gideceğim. Zaman yanıma küçük kavanoza mama alırım biberon kaşık falan işte sıcak su iicn de minik bardak termoslar var onlara koyup goturebilirsiniz
Deletedmom5284 Termos kullanabilirsiniz Ben aptamilin hazır sıvı formül mamalarından alıyorum tanesi 9 TL
Magnolina Kbrkr0734 mamasını toz şekilde bir kaba koyuyorum bardak da olur streç yapabilirsin yanıma termos alıyorum
Baharbek Kbrkr0734 canım termosa sıcak su koyuyorum bide farklı kapta kaynayıp soğumuş sudan alıyorum yanıma bide toz mama kapları oluyor genelde 3 bölmeli onlardan var miktarına göre ayarlıyorum. hemen suyu biberona koyup mamayı döküyorum o kaptan öyle kolayca oluyor çözümü böyle buldum anca başlarda hazırlayıp çıkıyordum mamayı ama yanlış yapmışım yarım saat 1 saatten sonra bakteri üretmeye başlıyor
Martannesi12 Kbrkr0734 Canım termosa su koyup yanıma da mama alıyorum ben çıktığımda . Yada biberona sıcak suyu koyup yalıtımlı çantaya koyuyorum ve yanıma ayrı mama alıyorum . Bebeğim acıktığında ikisini karıştırıp veriyorum .
Pelopel Kbrkr0734 Kbrkr0734 her mama değişiklik gösterebilir kutuların üzerinde yazar. Similac mesela 1 saat bebelac gold 2 saat bekleyebilir. Termosa kaynamış suyu dolduruyorum. Yanıma mamayı biberonu alıyorum ve o şekilde ihtiyacım olduğunda hemencecik yapıyorum. Sıpumamışsa soğuyacağı şekilde önceden biberona boşaltıyorum