Birgul32 Selam kızlar fikrinize ihtiyacım var.Bıyık bölgemi. Önceden kuaförde ağda ve ip ile aldırıyordum suan veet in özel bantlarını kullanıyorum aslında memnunum ama bıyık bölgem ne kadar alırsam alayım tüy olmadığı halde karardı siyah iz gibi görünüyor bunun için çözümü olan varmı 8 aylık bebeğim var her zaman da makyaj yapamıyorum ve hoş durmuyor 😒
demioz Birgul32 braun facespa pro 911 yüz epilatörünü kullanıyorum ne kuaför ne ağda derdi kalmadı kararma da olmuyor haliyle. durumunuz varsa alın kullanın
Emirin_Annesiii Birgul32 Pirinci suya koyun çıkan o bulanık suyu pamukla her gün sürün beyazlatıyor. Yada achromin diye bir krem var bende baya ise yaramıştı koltuk altı kararmasina Instagramda da var sayfası Trendyol da falan da satılıyor
Duyulurum Birgul32 evet kararttigi için ağda önerilmiyor yüze 😢 çözümü ne bilmiyorum. Çok nadir uyguluyorum ben biyiklarima yılda bir falan
HappyArasMom Benimde yüzüm ağda ile alırken zedeleniyor , kuaför artık yüz kaldırmıyor dedi ağdayı , ağda yapmayın kesinlikle