Sinem3 Oğlum 3 aylık emzik almıyor ellerini emiyor napsam geçmedi eldiven de çak fazla takamiyorum Antalya’da yaşıyoruz çok sıcak tecrübeli anneler yardım edin bu saatten sonra alabileceği emzik var mı sizce nasıl geçer bu durum alisacak diye korkuyorum
EmineYilmaz Sinem3 neden korktunuz ki bıraktırmaya çalışmayın 2. Aydan itibaren bütün bebeler yapar bunu
Meloo7 Sinem3 2. Ayından beri yapıyor bende antalyada yaşıyorum ellerini emrken ayrıca çoook salya akıtıyor🤪 bu duruma alışmalısın😅
Bilge_anne27 Sinem3 oğlum 2.ayından beri ellerini ağzına götürüyor 4 aylık hala devam bazen emzik veriyorum öyle yapınca bazen de karışmıyorum keşfetsin diye inşallah alışkanlık yapmaz sizde emzik vermeyi deneyin alışır belki
Sinem3 EmineYilmaz çevremde 3 -4 yaşında hala ellini emen çocuklar var alışsın istemiyorum ilerledikce bırakması daha zor
EmineYilmaz Sinem3 o farklı bi durum 3. Ayda yaptıkları bu hareket ellerini tanıdığını gösterir ilerleyen yaşlarda yaparsa sıkıntı
Brcfayrt Sinem3 alışmıyorlar benimki parmağınıda ağzına doktu ellerini kıpkırmızı yapardı emmekten 4 5 ay civarı kayboldu bu kaybolan bir davranış keşfetmek icin yapıyorlar rahat olun bence kasmayın
EmineYilmaz Sinem3 onlara bunlara değil doktora sormak en faydalısı. Dediklerimin aynısını söyleyecektir doktorunuzda. Bende sormuştum🙏🏻
Bilge_anne27 Sinem3 bazı bebekler almıyor haklısınız ben emzik emdiği için alışmaz diye düşünüyorum ne kadar doğru bilemem tabii