Mommyishome Aşı sıram geldi sevgili anneler çok şükür 🙏 Randevumu aldım ama bir yandan da tedirginim. Biontech olan annişler yan etki gördünüz mü? Emziriyorsanız bebeğinizde yan etki gördünüz mü? Şifa olacak inşallah aşılar ne diyelim 🙏
VERA19 Mommyishome Biontech’ten kol ağrısı dışında hiçbir yan etki görmedim çok şükür🙏🏻 Emzirmiyorum bu arada
tuglevvv____ Mommyishome bize ne zaman gelir bende çok istiyorum aşı vurulmayı hangi iş ile meşgulsünüz ?
2bebikli Mommyishome bende biontech oldum kol ağrısı oldu sadece emzirme konusundada sütüm yok ama birkaç kere emzirdim bi sorun olmadı
Trilaylay VERA19 bende yarın aşı olacağım emziremeye normal devam ettiniz değil mi ? Bazı kişiler bi kere sağıp döküyormuş sonra emziriyolarmış .
bozobeydrk Mommyishome ya sinovac görünüyor ama randevu almaya çalışırken oluşturmuyor sadece sistem de ismi var sanırım biontech için alacam sıramı
Mommyishome Trilaylay biraz uydurma bi hareket geldi bana. Aşı yani bu bi kadeh şarap değil ki… hemen vücuttan nasıl atılacak? Atılsa iş görmez zaten herhalde 🤷♀️