HappyArasMom Bebeğim çok hareketli , yolculuk için şurup mu fitil mi kullansam en azından sakinleştirse biraz . Uçak yolculuğu yapacağım varacağım yerde iki saat
ipekkizz HappyArasMom daha neler okuyacağım bu postta ya cocuk durmuyor diye ilaç mı vereceksiniz sasırdım
Asyayse HappyArasMom biz her yolculuğu kizimin uyku saatin3 denk getiriyoruz ama ucak yolculuğu sonuçta ayarlamak zor olavlir ve çocuk yeni farklı şeyler görünce de uyumak istemeyeblir. arkadaşımın oğluna hic durmuyordu o da yolculuğunda bir kere verdi cok rahat gittim geldim dedi. denenebilir tabiki ilac iyi bisey degil ama bu ilaçları ihtiyacı olan çocuklar (alerjik vs) yıllar aylarca kullanıyorlar oyuzf3n bir kere kullanmak bana abarttı gelmiyor. birde atarax ilk defa kullanınca müthiş uyku sersemlik yaoiyor yani cay kasigi bile yeterli oluyor bebeğe.kizim alerji olunca bir sure kullandık.uzun zaman kullninca uyku etkisini yitiiriyo
HappyArasMom Emekleme dönemi , önceden bir şeyler izlerdi şimdi kucakta durmuyor , ben tek yapacağım yolculuğu , eczacı atarax diye bir şurup önerdi
Lidya-t HappyArasMom Bende tek yaptım benim bebeğim de hareketli dediğiniz ilaçta çok ağır bir ilaç engelli yeğenime kullanıyoruz saatlerce kendine gelemiyor.
ahsnte21 HappyArasMom bence ilaçlarla ne kadar geç tanışsa iyidir çocuk bu tabiki durmayacak çevrenizdekilerin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum bende 2 saatlik yolculuk yapacağım aktarma yok ise uyku saatine getirmek yada oyalayacak şeyler bulmanız daha doğru olur
Mabella HappyArasMom boynunuza taşları iri büyük kolye takın onla oyalanır yani illaki oyalayacak bişeyler olur..ki bebeğiniz çok küçük neden bişeyler izletiyorsunuz ki :( iletişim eksikliği ilerde daha büyük sorunlara sebebiyet verebilir dikkatli olun yakın çevremden bizzat şahit oldum :(
fatos97 Merhaba benim bebeğim 5 aylık ve 11 saat yol.gidecgiz bunun için bi öneriniz varmı yolda okadar çok.agliyor ki katılıyor mosmor oluyor 11saatlik yol 17 18 saate çıkıyor.dur.kalk yaparak
HappyArasMom Haklısınız bende ilaç vermek istemiyorum, ilk defa yola çıkacağım tedirgin oldum biraz o yüzden sormak istedim
fatos97 HappyArasMom evet mecburen arabtala gitmek zorundayız bi çocuğum daha var ve taşınacağız o sebebten ötürü neyapmam ne versem bilemedim
HappyArasMom Bizde eşimle beraber geze geze gidecektik , heyet raporu alınca ben önden gideyim dedim , araçla merkezde dolaşıyoruz bebeği durduramıyorum , bi yandan onu oyalıyorum bi yandan araç hareket ediyor midem alt üst
HappyArasMom Asyayse benim bebeğimde de çoklu besin alerjisi var ama doktorlar vermedi ilk defa duydum şurubu . Diyet yaptık sadece , şimdi geçti şükür , yavaştan besinleri tattırıyorum
Asyayse HappyArasMom benimki besin alerjisi degildi o tür şeylerde diyet ise yarıyor olablir. kizim hastanede idrar yu enfyonundan yatıyordu tedaviye cevap veren tek ilaç vardi ona alerji olmustu onjn için vermişti dr. atarax zatiden alerinit allerset gibi şeyler yani alerji surup ve hapları genel olarak uyku ve sersemlik yapiyor