eminegk Merhaba kızlar. Furkan toys piyanolu oyun halısı 5in1 lüx modelini kullanan varmi memnunmusunuz boyu kullanimi nasıl? . Birde memnun oldugunuz hali modellerini önerebilirmisinz.
MerveCinarKaya eminegk ben de tam böyle bi post açmaya niyetleniyordum. 2 ay erken mi oyun halısı için bir de.
deletedmom913 eminegk hiç alma niyetim yoktu mucit pandanın oyun halısı hediye geldi hoş ama kızımı oyalamıyor ışıkları vs var güzel gibi 4 aylık öyle aman aman bi vakit geçirmiyor belki ileride oynar
Deletedmom115 eminegk Canım o furkan markalı onun halısı çok kalitesiz bir şey bende almak istedim basta ama bakınca vazgeçtim fisher price kelebekli rüyalar aldım tavsiye ederim
Rabiays eminegk piyano lu alın markanönemli değil ayaklarını ellerini kullanmasını öğreniyor piyanosu çıkabilsin eliylede oynayabilsin
eminegk MerveCinarKaya 2ay 20 günlük bence normal yavaş yavas alisacak ve kendini gelsitirecegini düşünüyorum ama hangisini alacagm konusunda çok kararsızm
Smyyy MerveCinarKaya değil cnm ben piyonolusunu aldım suanda üç ay 14 günlük 2 aylıkken 10 dkka dikkatini çekiyordu şimdi 20 dkka falan oynuyor elleriyle tutup çekiyor falan
Pbebek MerveCinarKaya ben tam 2 aylıkken aldım keyif alarak oynuyor.Fisher price ın piyanolu olanı.Hem sürekli tekmelediği için gazına da faydası oluyor bence
MerveCinarKaya Smyyy su an 10dakika oyalanması bile bana ilaç gibi gelecek, vc bile firsatım olmuyor hep kucak istiyor
yaseminnduru eminegk winfun ışıklı aktivite halısı incele istersen çok farklı ve fonksiyonel. Bugün sipariş ettim yarın gelecek
Selintosh eminegk ben onu kullanıyorum oğlum çok seviyor her gün biraz daha ilgili artık oyuncakları tutmaya başladı