annecik344 Hanımlar doğum sonrası bu eşlere ne olıyo böyle bi anlayışsız oluyorlar sanki. Zoru çeken biz yorulan biz. Sürekli şöyle yap böyle tut dikkat et diyo. Sanki ben çocuğumu düşünemem. Daralıyorum bazen. Eski ilgiside yok ne yapıyorsunuz eskisi gibi olsunlar diye?
deletedmom913 annecik344 belkide eşiniz eskisi gibidir ama siz bebekten dolayı daha tahammülsüz olmuşsunuzdur??
Deletedmom115 annecik344 Genelde doğumdan sonra eşler birbirine daha fazla yardımcı olur ve daha fazla aralarında bağ olur. Ama kimisi de tam tersi. Madem öyle verin kendi bildiği gibi baksın bakalım nasıl olacak
Ugggg annecik344 çoğu böyle bebek durmuyo gezmek istiyorum kucakta emzrdim.mama verdim gazını çıkardım bu süreç bı buçuk saat sürdü al dolaştırdı kalkamicam.dedim. dur oyun bitsin dedi bende bıraktım bebeği koltuğa aldım telefonu diğer koltuğa yattım bebekte agliyo sonuçta esitiz ben nasıl cabaliyom oda cabalicak kalktı dolastiriyo iki dakka bekleyemedin diyo ama ne hikmetse o iki dakikalar hiç bitmiyo
Deletedmom002 Hepsi bir değil. Sizin eşinizin huyu böyleymiş çocuk olunca ortaya çıkmış. Aksine daha anlayışlı daha birbirinize bağlı olmanız ve yardımlaşmanız gereken zamanlar, ne yapılır hiç bilemiyorum. Madem çok biliyor kendisi baksın.
annecik344 deletedmom913 çok sabırlıyımdır eşimin eskisi gibi hiçbirşeyini eksik etmem ama o bebekten sonra beni 2. Plana attı sanki
Irmakmirayinannesi Canim bunlarda geciyor 2 ayligiz yeni yeni duzeldi esim dogumdan sonra oluyor insallah sizinde duzelir_