pamuksekerinannesii Kızlar 7 aylık kızım için kahvaltı önerileri alabilir miyim? Birsuru şey yapıyorum ama belki farklı öneriler gelir ya
ecemm-6161 pamuksekerinannesii canım benim bebeğim de pekmez reçel doğal hepsi peynir kaymak zeytin labne veriyorum ama az yiyor zateb birde bebe bisküvisi veriyorum 😊
nazatamina pamuksekerinannesii mucver yaptim dun tuzsuz sadece peynir ekledim ekstra icinr bayildi ama kabak bize alerji yapiyor dokuntu olmuyor ama ne zamsn yese kakasinin degdigi heryer kabariyor
Linamommg pamuksekerinannesii yumurta sarısını ıyıce hasla labne peynırle ez ver ıcıne cevız pekmezde koyabılırsın omletde taoabılırsın mutlala sanah yumurta ver
Yunusemir Çok acele etmeyn bence tadım aşamasındasınz zaten çok yemezler tadarak zamanla alışırlar ona göre çeşidi arttırırsınz
pamuksekerinannesii Yunusemir Canim biz 5.ayda başladık ek gidaya ve su an normal yemek yiyor tadım olarak değilde aksamlari ne yaparsam onada veririm pankek patates yemegi makarna çorba vs yani tadımı çoktan geçtik biz aslında
Yunusemir pamuksekerinannesii normal yemek derken yine de 2 çay bardağını geçmicek şekilde veriliyor benim bildiğim instagramda ek gıda tarifi paylaşan sayfalar var veya Kitaplar var ordan da alıp tarfileri deneyebilirsinz
pamuksekerinannesii ecemm-6161 Bunları veriyorum bende pankek yapiyorum omlet yapiyorum yulafli karisimlar meyveli karışımlar ama nedense farklı şeyler arıyorum ya
pamuksekerinannesii nazatamina aa gecmis olsun bizimki kabak çorbası hastası sabah akşam içer mücver yağlı olmadi mi
Linamommg pamuksekerinannesii benım kı altı bucuk aylık korkuyorum elıne oankek vermeye erken degılmı
nazatamina pamuksekerinannesii hayir azicik yagda kizarttim sonra icine islemedi bile ama siz isterseniz forinda yapabilirsiniz
Linamommg Linamommg verıyom kuzu aynen dedıgın gıbıde omlete gecmedjm ben daha altı ay yırmı uc gunluk
pamuksekerinannesii Linamommg her bebek farklidir benim kızım pankeki seviyor eline veriyorum kendi yiyor sen bilirsin verip vermemeyi canim
Yunusemir Linamommg bende denedim de büyük lokma koparıyor onla da öğürüyor boğazına takılıyor vermedim biraz büyüyünce denerim çok acelesi yok öyle böyle alışıyorlr zaten 😊
pamuksekerinannesii nazatamina Bende şimdi yarim avakoda işaret parmağı büyüklüğünde muz 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi 40 cc anne sütü 2 bebe bisküvisi ile karışım yaptı çok güzel oldu😍