Halise 4.5 aylık kızım var mama meme gidiyo ama sabahları özellikle çişi çok kokuyo başına böyle bişey gelen varmı😓
Yagizmomms Benimde oğlum 4 aylık. 1 aydır çok kokuyor cisi ya bence büyüyorlar artık canm. Ama doktora gittgimde sorcam yinede.
Ugggg Halise bende paranoya başladı iyice en ufak bir gariplikte acaba niye diye araştırıyorum mesela binkere bezini açıyorum tamda çiş yapiyomus cigirmali ağladı baktım enfeksiyon olabilir yaziyo ama ateş yada iştahsızlık yok bu gidişle hergun doktora gitmem laİm
Halise Yagizmomms tamam canım biz geçen hafta gittik öksürük için yakın zamanda gitmycez yazarsan sevinirim
Ellone28 Bugün benim kızımda 4 aylık oldu 3.5 aylıkken aynı şikayetle bizde dr gittik enfeksiyon durumuna karşi idrar tahlili idrar kültürü verdik temiz çıktı ilaç tedaviside başlamadik bi zaman sonra geçti
Halise Ugggg ayy aynı yaa bizdede niye böyle filan🤦🏻♀️Birde geçen ay kiloyu az almışız niye bilmiyorum 🤷♀️ o kadar yiyo nereye gidiyo anlamadım
Ugggg Halise benimki iki saat dolmadan bezi cislw dolduruyor Bu iyi besleniyor demekmiş ama arada huzursuz ligi olduğundan acaba enfeksiyonu var diyorum idrarda elimde olsa idrar testi yapcam evde:)
TgcDvc Halise bende gece almıyorum alırsam asla geri uyumaz .. yaklasık 10 saat durdugu oluyo sleepy kullanıyorum o koku bizdede var cişi cok koyu renklimi