S aleyküm arkadaşlar . Dün çok zorlu bir gün geçirdim , bebeğim geçeden hastaydı sabahta burnu su gibi akıyordu , emerken nefes alamıyordu . ( 1 yaşına girecek ) onun haricinde hiçbirşeyi yoktu , sonra bir ağlama geldi bende herzaman ki gibi emmek istediğini düşündüm meme verdim . Sonra 2 kez kısa süreli emdi çekildi bir baktım ki gözleri kaydı nefes almayı bıraktı hareket etmedi 😔 sonrasında elim ayağım tutuldu dili boğazına kaçtı zannedip parmağımı soktum ama yerliyerindeydi. Hemen komşuya gittim eşim işteydi , Allah’ın hürmetine sağlık okuyan bir kız varmış orda hemen aldı göğüs üzerinden tuttu bebeğimi biraz bekledi , kızım kustu ( bir anda bilincini kaybedince ateşi yükseldi kusunca düştü) . Sonrasında bir tık nefes almaya başladı ama yine göz teması kurmadı hareket etmedi , ara ara kolu bacağı atıyordu . Ambulans geldi hastaneye gittik , serum filan verdiler bir gün hastanede kaldık . Çok şükür birşey çıkmadı şuan keyfi iyi. Doktorlarda tam teşhis koymadı . Kimi nöbet , kimi havale , kimi soluk borusu tıkandı 😔 aslında demek istediğim başından geçen varmı , sonrasında yeniden olurmu , şu şekilde yöntemler daha sağlıklı dediğiniz varmı . Benim için çok zorlu bir süreçti . Allah tüm annelerin yardımcısı olsun 🤲