Yesilimm Merhaba Anneler🌹 Bebeğim 7 ay 7 günlük balık versem olur mu? Ve nasıl pişire bilirim önerilerinizi bekliyorum😌
DenizArya Yesilimm benim kızım çok sevmiyor balığı ağzında tutuyor bende balık çorbası yapıyorum çok güzel içiyor evdekilerinde hoşuna gidiyor ailecek içiyoruz deneyin derim
bir_pasa_annesi Yesilimm benim oğlumda 1 yas 2 bucuk aylık acaba bende versem mi hiç vermedim nasıl yapsam yemek olarak bilgim yok
eslemsiii bir_pasa_annesi kızartsan çok yağlı ızgara yapsan kuru olabiliyor bazen bence fırın daha iyi daha yumuşak oluyor. Tepsiye bi kaç patates soğan da atıyorum yaparken bazen balığı yemek istemezse onları yiyor.
bir_pasa_annesi eslemsiii aynen doğru diyosun cnm denerim inşallah ne ben ne eşim balık sevmediğimiz için bilmiyordum teşekkür ederim
nursocum Yesilimm Ver canım bişey olmaz ben azcık zeytinyağı ve suda buğulayarak pişiriyordum yada buharlı pişiricide öyle besin değeri kaybolmuyor
Hygge Yesilimm Fırınla kuzum ya imkanın varsa ızgara. Kızartınca besin değeri çok azalıyor balığın, hem boşuna o kadar yağ çekiyor bir de