Ahmetincinarinannesi Merhaba kızlar bebeklerdeki kafa şekil bozuklulugu nasıl geçer kaç aya kadar düzelir 7 aylık erkek bebek
pogacayanakli_aylamm Ahmetincinarinannesi 6. Aua kadar diye biliyorum. 6. Aydan sonrada kask tedavisi var diye biliyorum.
asocialmom Ahmetincinarinannesi tamamen olmasa da 2 yaşa kadar büyük oranda düzeliyor (kendi kızımdan biliyorum)
Sevda6767 Ahmetincinarinannesi aynı dertten muzdaripim. Kuvezde dengesiz yatirmislar çıktıktan sonra da bir türlü dengeli uyutamadik. Bir taraf basık arka taraf düz. Bir değişik kafası var çocuğun:) yastık denediniz mi almayı düşünüyorum da
Ahmetincinarinannesi pogacayanakli_aylamm Ya çevirip yatırıyorum ama kendisi yine diğer tarafa dönüp rahat ettiği gibi yatıyor düzelmez mi kendiliğinden
Ahmetincinarinannesi Sevda6767 Ben yatırırken arkasına yastıklar koyuyorum ama o kendisi rahat ettiği gibi yatmya çalışıyor sürünüyor yastığın üstüne çıkıyor beşiğin içinde dört dönüyor o yüzden yastığın fayda edeceğini sanmıyorum ama yinede araştırayım biraz
asocialmom Ahmetincinarinannesi kız çocuğu olduğu için saç kapatıyor dışardan kimse anlamıyor ben anlıyorum