Bhr12- Ben muzla karıştırıyorum da ıcıne bıraz bal koysam olur mu bır alerjısı yok başka tarıf bılen var mı
ayazasaf Bhr12- avakadoyu peynirle ezip ekmeğine sürüyorum muz cevizle karıştırıp püre yediriyordum. Şimdi 2 yaşına girecek normal dilimliyorum pek seviyor
Betim Bhr12- krep yapıp üzerine avokado sürüyorum sevdi , muz ile karıştırılabilir,keçiboynuzu özü ceviz konulabilir, yumurta sarısı konulur anne sütüyle açıyorum biraz da . Labne peyniri ile karıştırılabilir hepsini yaptım ben , severek yiyor 9,5 aylık
Eternity Bhr12- Avokadoyu tost ekmeğine sürüyorum, muzla ve keçi boynuzu tozuyla karıştırıyorum bebek çikolatası oluyor, sarımsak ve yoğurt ile ezip makarnaya sos yapıyorum
ayazasaf Bhr12- balı daha önce denemediyseniz alerji yapabilmesi ihtimaline karşı çok az deneyin 3 gün eğer bi sıkıntı yoksa bal da ekleyebilirsiniz avakadoya ama hem bal hem muz koymayın çok tatlı olur
sutkokusu Avokadolu yumurta yapıyorum, peynirle ezip ekmeğine sürüyorum, muz ceviz pekmez avokado ezip veriyorum genelde böyle