AyeBalc Hanımlar biz dil bağını kestirecez anestezi verilip öyle kesilecekmiş sizler nasıl yaptırdınız
ErtugrulAnnesii AyeBalc bize de dil bağı var dediler ama ilerleyen zamanlarda konuşmakta sıkıntı çekerse yani belirtisini gösterirse geç kalmış sayılmazsınız kestirebilirsiniz dediler. Çok küçükler bence gerek yok ama siz bilirsiniz tabi🤗
Elifff AyeBalc benim kızımda da var dil bağı 27 günlüğüz doktorumuz şuanlık bi sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum büyüdükçe ilerleyen zamanlarda bakarız dedi
Edaela 52 günlük suan ikiler im geçen hafta Salı günü bi tanesi dil bagindan ameliyat oldu çok küçük bi işlem korkulacak bişe yok hemen emzirdim
CaganAlpinAnnesi Bizim de var dil bağımız.3 ay 10 günlüğüz.Çocuk doktorumuz ilk muayenesinde söylemişti dil bağı var kestirmenizi öneririm anne sütüyle hemen iyileşir çok küçük bir operasyon demişti.Korktuk bugüne kadar bekledik ama o aralarda birkaç doktora daha götürdük.Kimisi anlamlı sesler çıkarmasını bekleyin konuşma bozukluğu olup olmadığı o zaman anlaşılır şimdiden kestirmeyin diyor, kimisi kestirin diyor.tekrar çocuk doktorumuza kontrole gittğimizde hala neden kestirmediniz s,r,t harflerini peltek söyler ek gıdaya geçmeden yaptrın derim diyor.Ben de kararaızları oynuyorum.Yaptıran anneler tam olarak nasıl bir operasyon oldugundan bahsedebilirler mi acaba ?