ayshoo Akcm aa bizimki mavi ama değişir diyen ya da 40’ından sonra değişmez diyen çok karıştım iyice🤣
melasya ayshoo kızım mavi gözlü doğdu 3 yasından sonra babası gibi yemyeşil oldu.oğlum da mavi suan 2 yasında ne olur bilinmez.benim gibi kahve olmayacağı kesin ama😊
Mirayse ayshoo yeğenimin masmavi gözü 1yasından snra yeşile döndü şimdi 5yasında yesile yakın ela gibi
Prenses-annesi1 ayshoo ilk maviydi sonra gri oldu şimdi 1 yaşında koyu yeşil ela kahverengi karışımı bişey değişmez artık dedi doktor o bile anlayamadı ne rengi olduğunu 😂
BurcuP ayshoo göz doktoru 7-8 aylık olana kadar oturur rengi dedi. Kızımda doğduğunda yeşil gibiydi sonradan masmavi oldu. Oğlumda kahverengi gibi koyu ama göz doktoru bu çocuğun gözleri yüksek ihtimal açık yeşil olacak dedi şaşırdık hatta 😃
ayshoo BurcuP bende renkli göz hastasıyım benimkiler ela eşimin kahverengi 🙈 sülalede çok var bakalım 7-8 ay madem bekleyip görücez umarm bi anda koyu olmaz ya mavi ya da yeşil kalır
Sumeyra87 BurcuP bizimkide ela kahve gibi ama tam net degil.ben acik yesil baba kahverengi bakalim 5 ay 18 gunluguz
Zekzek İlknoizimin yaşına kadar cam gibi maviydi şimdi 8 yaşında yeşil ela arası oglumun gri yeşil atqsiydi 5 yaşında bal rengi kaldı minik 8 aylık ne renk olduğunu ben bile bilmiyorum
busrasilra14 ayshoo ilk dogdundan beri goz rengi siyahimsi kahvemsiydi. 40indansonra net kahve oldugunu anladik. Ama 2. Ayindan beri cok guzel bir tik acik bir kahve 6 aylik hala oyle demekki oturmus ❤️
MinnakAsel ayshoo 9 . Aya kadar mavi cam mavisi böyle sonra yeşile döndü 13 aylık şuan yeşil gözleri 😍