prensannesi1111 1 bucuk yasinda benim minik anlamsiz bi seklde uyuttum uyandi uyuttum uyandi burnu tıkalı gibi actim bu seferde dis agrisi bastrdi uykuda acildi buralardayiz bugun
eslemsiii prensannesi1111 gözümün üstüne kaşım var bence bu sebepten uyumadı başka bi açıklaması olamaz 🥲 NOT: 16 aylık bir bebe
mom0989 prensannesi1111 o aylarda biz de öyleydik canım. Hem diş hem de büyütme ayağı olabilir. Sabahlıyorduk açıkçası
Srpmzcn19 prensannesi1111 diş huzursuzluğu var sanırım. Birde uyku düzeni çok bozuldu bu ara sabah ezanı uyuyor
prensannesi1111 eslemsiii bizde 17 ayligiz disi cok agriyor sanem ondan uyumafi diye dusunuyorm kendi kendime ona yordum 🤦♀️
Morlahana Diş ağrısı olduğunu nerden anladiniz bnmki de ağlayarak uyandı da rüya gördü herhalde dedim
prensannesi1111 mom0989 ay evet kuzum ya valla ıh ıh deyip duruyo burnumu tikali acaba dedm. Burnunu actm. Yok hala devam ediyo agridan yapiyo sanrm
Esiladal21 prensannesi1111 tek değilsin ben hastanede nöbetteyim bebeklerde sarılık hakkında ne yapabilirim kızlar
Milonunannesi prensannesi1111 bende burdayım. Bugun daha agzına bir lokma girmedi sadexe meme emdi. 18 ay olduk yeni. Diş mahfetti yavrumu
Milonunannesi prensannesi1111 ben sık sık duşa sokuyorum çok rahatlatıyor küvetini dolduruyorum banyoda kendi oynuyor içinde sizede öneririm. Geceleri yapacak birşym kalmadı artk zombi gibi geziyorum:)