Efsun1 Nasıl üye oluyoruz acaba Google’a yazıp çıkan formu mu dolduruyoruz acaba ? Bilen biri bilgilendire bilir mi
Miniminiprens Efsun1 denebunu.com sitesine girip giriş yap var orda yeni üye var ordan oluyorsun canm
Defnelina27 Efsun1 denebunu yazınca çıkı linke girip bütün anketleri doldurmanız gerekio yüzde yüz olmalı ama hemen gelmio ben 3 ay oldu kayıt olalı bu ay bana ürün geldi
boncukhaniminannesi PrensAnnesi1661 Üye oluyorsunuz profil bilgileri var onları doldurun her ay kutu yayınlanıyor eğer uygun iseniz mailinize bildirim geliyor ve kutudan bazen deneme bazen orjinal boy ürünler çıkıyor adresinize ücretsiz geliyor tabi mailinize bildirim geliyor sizde onaylarsaniz geliyor ama her ay cikmayabiliyor tabi sonra ürünlere yorum yapıyorsunuz gelince
gocebebirbayan Defnelina27 yanlış anlamayın lütfen. Neden bana ürün göndersinler ki ücretsiz olarak. Tanıtım olsa testır gönderirdiler. Bu işte başka bir iş olmasın.
Nik_mik_yok gocebebirbayan ürünler tester zaten . Kremler 1 gr , deterjanlar tek kullanımlık falan .bu şekilde reklam yapıyorlar. Isin içinde birşey yok, her ay binlerce kişiye gidiyor kutular .bana da 4 5 defa geldi.
Defnelina27 gocebebirbayan ürün geldikten sonra yorum yapiosun ürün hakkında firmanın tanıdığımı oluo bi nevi