PrensimE Merhaba arkadaslar oğlum 10 aylık diş çıkarıyor bugün hafif ateşi oldu ateş geçtikten sonra kafası ve kulak içi çok sıcak ama ateş yok sizce neden olabilir dişlerden mi acaba ilk çocuğum bu arada 🥺
elfozyil PrensimE sanırım şu ara hep bir ateş var bizde 10 aylık 3 gündür ateşliyiz tekrarlıyor doktora gittik diş dedi hafif boğaz kızarık dedi calpol dolven veriyorum tekrarladıkça
EsofmanliSevketHoca PrensimE Bebeklerin kafaları vücuduna göre daha sıcak olabiliyor, diş dönemi bu ısı biraz daha artabilir, ateşi olmadıkça korkma takip edersin zaten annesi ..
Zeynep2304 Canım doktora götür enfeksiyon olabilir diş o kadar ateş yapmıyor bende aynı yanılgıya düştüm enfeksiyon cıktı
shr42 Zeynep2304 baska ne gibi belirtiler vardi acaba atesi en cok kac oldu benim bebegimde ateslide 2 gündür 😔
EsofmanliSevketHoca PrensimE Ben bunun için götürdüğüm de, ateşi oldmadığı sürece korkma dedi doktor, diş yapar demişti, ama içine sinmiyorsa bi götür istersen,37 ateş çok da yüksek değil, calpol varsa ver için rahat etsin..
shr42 Zeynep2304 doktoruyla görüştük goturmedim 38.5 oldu en fazla geçerse getir demisti cok şükür 2 gunde atlattik sanirim üşüttük o yuzden oldu