Damlot Merhaba hanımlar, 42 günlük bebeğim var nasıl giydireceğimi şaşırdım. Ensesi yüzü kafası isilik olmuş acaba kalın mı giydiriyorum. Gazdan dolayı üşütmek istemiyorum ama arada kaldım🥴
ikitostikannesi Damlot doktorumuz üşüdüğünü göhsünden bide enesınden anlatsın demıstı ben fazla gıydırmıyordum ama isilik zannetmıstım hlbukı sut alerjımız varmış ondan isilik gibi olmuş
Aysegulsvg Damlot en önemlisi ayakaları ayaklarını kat kat da giydirirsen terler üşütür 2 en fazla bide gögsü ıslak kalmamalı hırıltı olmaması için diğer türlü üşütmezler bu havalarda
Lidya-t Kalın giydiriyorsunuz belliki .Yaz günü o kadar kalın giydirmeyin bebekler sıcağı sevmez.Kendi giydiğinizden biraz kalın olsun gaz olmaz
seymabykn Ben içine kısa kol zıbın alt ve üst bide çorap giydiriyorum evin içi sıcak olduğu icin üşümüyor üşüdüğünü Anladığım da derecesine bakıyorum ona göre üstüne yelek geçiriyorum
seymabykn vanilyakokusu göğsünden ve ensesinden anlaşılıyor üşüdüğü bide dereceyle sürekli kontrol ediyorum
Browni_61 Damlot Evinizin sıcaklığı nasil?Ama bebginzde öle seyelr olduysa kalin giydiriyosunz herlde terliyodur üşütür die kalin giydirmeyin bu seferde terler dha kötü olur
Tokgozss @Damlot evin ısısına göre giydirin siz evde ne giyiyorsanız şu an bebek onun bir tık üstünü giymeli. Hep üşür üşür diyorlar ama siz bakmayın rahat edeceği şeyler giydirin hava sıcak
Mrvebyds Damlot kalın giydiriyorsunuz ki isilik olmuş daha ince şeyler giydirin yada odası çok sıcak olabilir kalın battaniye örtüyorsanız ondan da olabilir 🙇🏻♀️ .. gerçi yaz mı kış mı bu senenin havası pek belli değil 😬