Aslihanenes Hilosssazra her akşam aynı saatlerde ağlamaya başlıyor susmuyor sonra inat ediyor uykudan gözleri kapanıyor uyumamak için ağlıyor sürekli bağırıyor bitmedi atak 4 ay 18 günlük olduk 😂
Yasemin38 Hilosssazra bebişin gözünün önünden ayrılmazsan sürekli onunla zaman geçirirsen gül gülüstan herşey😂😂 babada ablada abide durmaz. İllede anammm modu😆😆
[silindi] Hilosssazra 🙈 daha yeni rahatlamıştık geçici meme reddi bitti şükür dedim yine olucak mı kendini geri atmalar ağlamalar uyanmalar yormuştu
Hilosssazra Ozim-1200 valla çok zor asla uyumuyor şuan bu mesajı tek elle yazıyorum diğer elimle bebenin elini tutmak zorundayım 🤣 yaka iğnesi gibi tamam kabul bizlere ihtiyaçları var ama tuvalete bile gidilmez mi arkadaş mama uyku herşey sorun bence 4. Ay atağı ergenlik gibi bişey hep atarlılar 🤣
Hilosssazra Ozim-1200 zaten kolikti ama kolikli geceleri özler oldum saati gelince susuyordu en azından anacım 😂😂😂😂
Hilosssazra Helbest49 daha mı kötü deme girersek çıkamayız vallahi ruh sağlığım kaldırmaz bunu bende 4 gözle 5. Ayı bekliyorum 😂
Esomi Helbest49 Biberon ya da meme reddiniz var mı. 5 buçuk aylık bir haftadır biberon almıyor benimki
Nefes1490 Hilosssazra sanrm ben yaknda strestn ilaç faln kullanıcm o derece gazı azaldı dedm oh dedm simdde 4.cu ay muhabbeti çıktı beni mahvedyo aglamaktn emmiyo uyumyo napicmi sasryrm daha yeni daldı baklm ne kadar suruck
Hilosssazra Nefes1490 Max yarım saat sürüyo bizim ki ilerde gülerek hatırlayacağız ama vallahi çok zor yA
Naaaaazzzzzz Nefes1490 kısa zamanda geçecektiler oyle düşün ne yapsın bebisde büyüyor dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor. Ben sürekli bu haftalar gececek hep böyle kalmayacak diyordum kendime sukur gecti gitti
Tugcedursun Hilosssazra asla dönmek istemiyorum o günlere 🥺 şu an 5.5 ayligiz çok şükür. 4. Ay biter bitmez uyku eğitimi aldım ve çok şükür düzene kavuştum 🤲 doğduğundan beri en zor aydı benim için geceleri küçücük bebeğime bagirirken buluyordum kendimi ,🥺
Hilosssazra Tugcedursun uyku eğitimi bende düşünüyorum bakalım sağ Salim çıkabilirsem bu günlerden vereceğim uyku eğitimi yoksa babasına tembihledim o verecek 😂😂😂😂
yaramaz_bocegim Tugcedursun bacım nerden aldın memnun kaldın mı lütfen bize de yaz ya 5 aylık bitmiş haldeyim 😒