iyikianneyim61 Kizlar baston bebek arabalari varya hani katlandiginda yer kaplamayan dik pozisyonda hafif olan memnunmusunuz kullanimi rahatmi düşünüyorum almayi da yaz icin pratik olur diye trendyoldan baktim ama sizlerede sorayim dedim
elmalikurabiye iyikianneyim61 joie kullaniyorum dogdugundan beri. Brisk lx modeli bizim. Gayet memnunum
aksu5334 iyikianneyim61 kesinlikle çok işe yarıyolar. Ben aldeba 3018 kullanıyorum arkası da yatıyo sürüşü çok güzel. Yiğenlerime de aynısını almıştım8 9 sene önce. Memnundum hala memnunum😊 asansörsüz binada 3. Kattayım rahatlıkla çıkıyorum dışarıya
Locak1 iyikianneyim61 kesinlikle çok rahat ve kullanışlı ayrı a hiç yer kaplamıyor Biz hiç emniyet sorunu falan yaşamadık.
iyikianneyim61 ecemine modele gore değişiyor 180den başlıyor 500 e kadar devam ediyo😊ama ben pahali bisey almak istemiyorum bebek arabam var cunku kullanimi agir oluyor indir kaldir
3oglanannesi iyikianneyim61 180 ne bastonmu var canım.ben niye gormedim..he buyuk çocuklar için oturmalık olanlar var ama cocugun küçükse olmaz onlar.en uygunu 300 tl..baby plus aldım ben ebebekten 299 tl idi ama suan 399 oldu sanırım.bide hepsiburadada var baby hop sanieim
iyikianneyim61 ecemine yorumlara baktim herkes memnun kullanimi cok rahat diyor. bende buraya sormak fikir almak istedim
ecemine iyikianneyim61 alalım o halde. Bebek arabası Prego marka almıştık aşırı ağır. Tatile falan giderken kolaylık olur madem memnun kullananlar alalım 😊
iyikianneyim61 aksu5334 kaca almistiniz ya bende istiyorum diger bebek arabasiyla heryere gidemiyorum valla:)
AgentMom iyikianneyim61 oğlumda Kraft xl london aldım. 6 sene önce. Şimdi kızımda da kullanıyorum. Tam yatışlı olmasına dikkat edin. Bir yere gittiğinizde uyumasını etkilemesin. Ben çok memnunum.
iyikianneyim61 AgentMom sizinki yatiyor dimi benim baktiklarim dik pozisyonda kullanimi rahat olurmu bilemedim
bikerem mltmkrkl cogu tam yatar pozisyonlu. Kullaniliyor yani. Ben chicco liteway plus ve casual storm kullaniyorum
DominikCumhuriyeti1 iyikianneyim61 kuzum ben kullanıyorum süper valla çok rhat fiyatıda gayett uygun almıştım üç sneedir benımle ıkıncı cocuğumada kullancam işte
iyikianneyim61 DominikCumhuriyeti1 ya bende istiyorum trendyoldan bakiyorum canim hani cok pahali bisey almak istemiyorum bitane bebek arabasi avr diye baktiklarimda dik pozisyonda kullanimi nasil olur bilemedim rahat ediyormu bebekler
hsyn Ayy ilk travel sistem aldik ne igrenc bi araba agir tasinmiyo her yerde gecen sene 10 aylik olunca oglum.hemen baston aldkk asiri asiri menunum travel sistemle resmen cile cekmisim yaa e bebegin markasi bizi gayet memnunuz cok hafif
iyikianneyim61 hsyn benimkide oyle onu evden indirmesi çıkartması gercektem cok agir zor bende dedim bastoj alayim kızımla heryer3 rahat giderim
Nurcan03 iyikianneyim61 ben çok memnunum biz onu aldıktan sonra bir daha diğerini kullanmadık. Diğeri bagaja koyarken filan uğraştırıyordu.