53bus Merhaba güzel anneler dün ki kontrolımzde doktormz üfürüm sanki hissediyorum kardolojıye bi goster dedi 2 ay 19 gunluguz be suana kadar kontrollermde boyle bısey denılmedı bize hatta sarılıktan 5 gün devlet hastanesınde yattk orda üfürüm yok denılde ve kac kezde kontrollere gttk en son 1 ay once kontrole gtmstk yıne bısey yoktu taki düne kadar bu konuyla bılgısı olan var mı bu üfürüm sonradan oluyor mu
Kevserhifa16 53bus evet sonradan olabiliyormuş bizim de başta yoktu ilk doğdugunda bir hafta sonrası da gittik herhangi bi sıkıntı yoktu ama 1 aylıkken fark edildi kardiyolojiye götürdük herhangi bi sıkıntı çıkmadı şükür🤲🏻 Üfürümlerin çoğunluğu masum üfürüm oluyor demişti doktor bize yani bebek büyüdükçe kendiliğinden geçiyormuş. ama tedbir amaçlı kardiyolojiye götürmüştük 😊
mltmkrkl 53bus canım bana da aynısını dedi özele gidiyorum orda çocuk kardiyoloji yok bu yüzden devletten aldım orda ilk çocuk doktoru bakıyor sonra kardiyoloji alabiliyorsun ordaki çocuk doktoru da gayet normal bebegin bi sıkıntı olsa böyle gelişmezdi dedi 14 ünde çocuk kardiyoloji bakacak bakim ne dicek içim rahat etsin
Merveayazz 53bus merak etmeyin benim oğlumda da vardı doktor 1 yaşına kadar geçer dedi şükür geçti hemen hemen her bebekte olabilirmiş
elmalikurabiye 53bus iciniz rahat etsin diye goturebilirsiniz. Ama ben doktoruma cok guvenirim ve 4.aya kadar olabilecegini zamanla kapanacagini soyledi. Dedigi gibi de oldu
53bus Kevserhifa16 bızde aynı durumdayız ınsallah bızımde hıc sorun çıkmaz ıcım rahat aslında ama dusunmeden yoamıorm size de resekkır ederım daha da rahatlattınz ıcımı ☺️ Suan benegınız ne kadarlık ☺️
Kevserhifa16 53bus rica ederim siz de içinizi ferah tutun sizin de herhangi bi sıkıntı yoktur inşallah 🤲🏻 Şu an 3 ay 23 günlük bebeğim 🥰
Cileklisakiz47 Canım benim benimde bebeğimin kirkinda doktorum uçurum tespit etti bizim de kuvez de farkedilmedi şimdi kızım iki yaşında zamanla geçecek üzme canını genelde çoğu bebekte oluyormuş farkedilmesi senin için iyi kontrollerini yaptırir çok ağlamaz çok yorulmasını engel olursun bir müddet doktorum bana bunu önermişti ❤️
Deletedmom5284 Benim kızda da vardı sürekli kardiyoloji kontrolüne götürüyorum azalıyor kendi kendine merak etme
Yusufalim Ufurumlerin bazısı masum oluyor bazısı olmuyor bizimkine bir Dr masum dedinoteki değil dedi. Keza masum değilmiş vsd delik varmış kardiyoloji baktı öyle çıktı anjio ile kapatıldı delik ihmal etme götür Dr baksın inşallah bmasum ufurumdur canım çok geçmiş olsun
marscicegi Benım oglumda 10 gün kuvozde olduğu halde daha sonraki kontrollerinde farkedilmisti, cocuk kardiyolojisine gösterin mutlaka geçici Bi durum genelde, bizim üç aya geçmişti, Allah şifalar versin kuzucugunuza 🌺
Svmsvm 53bus benimde bebeğim 45 günlük geçen hafta aynı şeyi bizim doktorumuz da söyledi bulunduğum ilde çocuk kardiyoloji yok Pazartesi için başka ilden randevu aldım inşallah sizin dediğiniz gibidir de bir şey çıkmaz 🙏
53bus Herkese cok tesekkur ederım insallah bızımde bıseyımiz yoktur Yarın randövümüz var hayrlı haberler alırım insallah yazarım buraya Rabbım meleklerımızı korusun inşallah 😇😇🤲
Yarim_Kilo_Kiyma 53bus İlk doğduğun bizimde duyulmuştu sonra yavaş yavaş geçti. 15 gün önce 8 aylık kontrolümüze gittiğimizde doktor tekrar duyuyorum üfürümü dedi. Kardiyolojiye baktırdık masum üfürükmüş. Arada sebepsiz olarakta duyulurmuş. Hamd olsun temiz çıktı
53bus Yarim_Kilo_Kiyma cok sükür insallah bizimde dıorm doktor yanlıs duymstr o testlere de sokmaz bızı bakalım yarını bklıorm korkuormda ama yıne dıorm bunada şükür Rabbım beterınden korusun ☺️
Yarim_Kilo_Kiyma 53bus Duymuş olsa bile masum da olabiliyormuş. Allahın izniyle temiz öıkar sonuçlarınız, gönlünüzü ferah tutun
53bus Yarim_Kilo_Kiyma cok şükür biz gittk bugun cok onemlı degıl olabılıomus bebeklerde dedi her ihtımale karsı ekg mı oluo öyle bısey cekılın dedi 3 ay ıcınde onu yaptrcaz 😊