Erva2alya 11 aylık kızım ateşli boğazında enf varmış atesi hic düşmüyor calpol klamoks aferin kullaniyoruz var mi boyle olan neczamn gceti cok korkuyorum
Mrvebyds Erva2alya hakiki zeytinyağında sarımsağı dövün ayaklarının altına sürün ılık duş aldırın insallah geçer Rabbim şifa versin 🥺🤲🏻
PembePelikan Erva2alya Boğaz enfeksiyonu varsa ateş hemen düşmez en az 3 gün sürer eğer 3 günden sonra düşmezse antibiyotiğe başlamanız gerekecek
PembePelikan Erva2alya içiniz rahat etmiyorsa başlayın tabi ama eğer ateşi 37,5-38i geçmiyorsa ılık duş aldırın sık sık, ama daha Yüksekse antibiyotik kullanın derim doktorlar hemen antibiyotiğe maruz bırakmak istemedikleri için süre verirler
Erva2alya PembePelikan evt bu gun tekrar gittim acile kan alindi crp 6 cikti beyaz kani biraz dusuk cıkmış viral enf dedi antibiyotige gerek yok dedi dr su durumda dedi
PembePelikan Erva2alya buna sevindim,, bende çok mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışırım, bu tür durumlarda doktorlar iki tane ağrı kesiciyi dönüşümlü olarak vermeyi öneriyor, calpol ve pedifeni dönüşümlü kullanınca çoğu zaman antibiyotiğe gerek kalmıyor
Asl90 Erva2alya idrar kültürü isteyin. Bizde aynı şikayetle gittik boğaz enfeksiyonu diyip göndereceklerdi ben idrar kültürü istedim. Enfeksiyon çıktı. Antibiyotik başladıktan sonra ateşi düştü