Yüzüstğ calısmak demek beebegi yere yüzüstğ burkaıp gştmek degil hanımlar hicbir bebek sevmez. Pozisyonu cocugunuza göre revize etmelisiniz misal kızım kucak istiyor mızmızdır koltuga hafif uzanırım tam yatmamm koluna sırtımı yaslar bebegimi yüzüstü karnıma koyarım. Tam yüzüstğ degildir 45 derecede fln sesler cıkarım ki yüzüme baksın kafasını kaldırsın 21 gğn kuvözde kalıp 2090grla taburch olan bebegimi evime geldigi ilk gün basladım böyle egzersizlerle. Veya yataga yatırıp ben yere otururum kıızmı iyice yatagın ucuna getirip ben yerden rahatlıkla göz teması kuecagı mesafeden sesli oyuncaklar gösteririm, zeka kartlarını gösterieim bazen kafası gömülüyken yarım gözle bakar bazen kafasını kaldırmaya calısırdı bu sekilde 3 aylıkten beri kendisi oturmak istitor yattıgı yersen kalkıyoe destekli oturabiliyor hatta benim kızım normalde hee seyi 1,5 ay gec yapması lazım. Sırtüstü deyken elinden oyucagına uzandıeıe hafif yan ceker bırakırım yan pozisyondan ister sırt üstğne cabalasın ister yüzüstüne ama böyle böylr cok erken yaptı her seyi. Emek lazım. İnstagramdan pediatrik fizyoterapist yonca görgülün egzersizlerni takip edin.