Deletedmom0099 kızlar bebeğimde yaklaşık 1.5 aydır bi egzama yada alerji durumu var cocuk doktoruna gittim kortizonlu krem verdi ama 3 gün kullan bırak dedi bırakınca geri geldi cildiyeye gittim ketoral ve hamazinc verdi onlarda işe yaramadı ve gittikçe büyüdü aslında alerjiye pek ihtimal vermiyorum 6. ayından beri ne yiyosa onu veriyorum yeni bir şeye başlamadım. velhasıl bana cildiye doktoru lazım gidip memnun kaldığınız doktor var mı?
AND-20 Deletedmom0099 durumunuz varsa fahrettin kocanın hastanesine gidin orda iyi bakıyorlar Görümcem gitmişti saç dökülmesi ve egzama için bu gidişle bende gidicem çok dökülüyo çünkü
AlyAyaz Deletedmom0099 Pendik bölge hastanesinde cildiyeci Sibel Mutluer vardı ben oğlumu götürdüğümde yanakları için verdiği kremler çok iyi gelmişti. Hâla duruyor ise gidip şansınızı denemenizde fayda var bence, geçmiş olsun…
AA201207 Deletedmom0099 çok geçmiş olsun alerji şüpheniz pek yok heralde ama lafı geçmiş diye yazıyorum yine de Sancaktepe de Emre akkelle var herkes çok memnun yorumlara bakabilirsiniz ben yeni randevu aldım 10 gün sonra gideceğim eğer düşünürseniz bir bakın
Deletedmom0099 AND-20 ilk orayı aradım ama doktorun biri doğum iznine cıkmıs, biri de işten ayrılmış. doktor yokmus suan
AND-20 Deletedmom0099 hadi ya bayandı bizim gittiğimiz doğum için de bakmıştım ben oraya sonra uzak diye istememiştim doğum fotoğrafçısı bile var
AA201207 VisaliNur Sorunuz olursa özelden yazın bıkmadan her sorunuzu cevaplarım nasıl zor bir durum olduğunu biliyorum alerjinin. Bizim ki geçti ufak tefek durumlar kaldı iki üç ayda bir çağırıyor artık Emre bey. Ben Avrupa yakasındayim burda 5 doktora gidip memnun kalmayınca Emre beye gitmeye başladım en başından gitmediğime pişmanım alerjiniz ne boyutta bilmiyorum ama mutlaka götürün bebeğinizi tavsiye ederim memnun kalırsınız
AA201207 Fu3160 tam olarak neye vardı bilmiyoruz testlerde çıkmadı kendimiz de tespit edemedik süreç içinde farklı besinler diyete eklendi çıktı ama süt ürünleri ve yumurta hep diyete dahildi