Aselinannesi0655 Kızlar bu fitili günde kaç kez kullanabiliriz 3 aylık bebegim yarım attım bugün bir kez
deniz_s Aselinannesi0655 ben kullaniyorum ama korkuyorum her gun koymak zararli mi diye az once koydum geceden beri kivraniyo kaka icin ya
deniz_s [silindi] her gun vermek zararli degil mi doktor cok gerekmedikce verme sora kendi yapama demisti bana ama mecbur veriyorum ben de zeytnyagiyla yumusatiyorun oyle veriyorum
Angel124 Verdikten sonra çok ağlıyolar zaten benim doktorum fitili ıslat demişti yumuşasın biraz sivri kısmını yarım olarak sok semişti
Aselinannesi0655 Angel124 ikiye bölmüştüm sicri kısmını soktum hemen yaptı. Bugün de diger kalanını koyduö minik parça ıslattım aslımda ama degilik bi şekilde sesler çıkarıyo korkuyorum ya yapamadı haşa zaten ğarça minikdi acıtmış olabilir mi uykusunda bile aglıyor
Angel124 Aselinannesi0655 karnını ağrıtmıştır bence bağırsakları çalıştığı için benim kızım fitili koyduktan sonra çok ağlıyodu memede bile susmuyodu sürekli vermeyin alışkanlık yaparsa fitilsiz yapamaz kakasını benim kız iki günde bir yapıyo bu arlar
Aselinannesi0655 deniz_s ya ben yırttım galiba makatını asla elletmiyor bi kez yaptım şimdi nokta kadar kan var gibi
[silindi] deniz_s benimkiler üçüz canım kesinlikle boşaltım sistemi çalışmıyordu yaklaşık iki ay kullandık daha sonra öğrendiler
Aselinannesi0655 [silindi] fitili sokamadım zaten çizilmiş makatı asla yapmam bi daha sıvıyagladıö kaysın diye yine de girmedi
[silindi] Aselinannesi0655 zorlamadan kaynaklı olmuştur muhtemelen fitili yaparken bacakları olabildiğinde kaldırmak kolaylık sağlıyor bende yapamamıştım ama mecbur kalınca alışıyorsun doktorumuz göstermişti
Aselinannesi0655 [silindi] çok şükür 3 günün sonunda kakamızı yaptık. Artık ger gün yapmasını beklemicem