Kubra5657 Gisemm çin takvimine bak canım hamile kaldıgın ay ve yaşından hesaplıyorsun ama otomatikler yanlıs çıkıyor kendin yaşına bak hamile kaldıgın aya bak ordan yüzde 90 çıkıyor valla😂
Gisemm Gulsen4224 happy mom da paylaştımıstim sizi oraya etiketlediler siz burdan gördünüz 🤣🤣 teşekkür ederim 🥰
Gisemm Gulsen4224 bugün hem devlette hemde özelde bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim bi kez daha yanilmadiniz teşekkür ederim 🥰🥰
Gulsen4224 Gisemm şans işte ballısın kız 😅bugün oraya girmedim çok cnm kafa kalmadı artık baka baka attım buraya kendimi görmedim attıysan🥰burda nasip oldu
Gisemm Gulsen4224 orda kim cinsiyet tahmini istese sizi etiketliyorlar 🤭🤭 gerçekten balliyim yoksa burda paylaşmak gibi bi niyetim yoktu 🤣🤣
Gulsen4224 Gisemm evet cnm o yüzden bazen kafa kalmıyor buraya kaçamak yapıyorum sana denk geldim bak🥰😅
Gisemm Blkz-0107 çok özür dilerim yorumunuzu yeni gördüm 🤦♀️🤦♀️ bi kızım vardı Rabbim nasip ederse bi tane de oğlum olacak 🥰😘
Kymkkymk Gulsen4224 ayy maşallah herkes sizin çok iyi bi tahminci olduğunuzdan bahsetmiş☺️valla bende isterim bak çok yeni şuan gebeliğim 5 haftalık olmak üzere ilk ultrason resmini mi atıcam? 😄