Busra0519 Arkadaşlar 4 buçuk aylık bebeğim var demir ilacı vermeye başladık ama bu ilacı içtikten sonra huysuzlaniyor sizde Demir ilacı veriyor musunuz veriyorsanız aç mı yada tok karnına mı veriyorsunuz yan etkileri oluyormu ?
Begooo Busra0519 sağlık ocağının verdiği damla bebeklerde olumsuz etki yapıyor dediğiniz gibi ve içeriği çok kalitekş değilmiş. Onu pek kullanan yok bizim doktorumuz ferrum, ocean öneriyor. Değiştirebilirsiniz.
Asl90 Busra0519 maddi durumunuz varsa sağlık ocağının verdiğini kullanmayın. Koruyucu var içinde daha temiz içerikli olan, newvit, fermix gibi markalara bakın. Süt ürünleri ile vermeyin
Brcfayrt Busra0519 sağlık ocağının verdiğini almadım ocean microfer kullanıyorum hic bir yan etkisini görmedim içerik tertemiz💕
Simurg Busra0519 sağlık ocağının verdiği damlalar bebekleri huzursuz ediyor isterseniz doktorunuza danışarak başka bir damla alın
Limonlusu Busra0519 sidefer marka kullanmıştık.😊 Demir ilaçlarını aç karnına verirseniz daha iyi emilimi olur.
Deniz-frnc Bebegim 4 aylik.bizede gecen gun saglik ocaginda verdiler.doktoruna sordum 6.aydan once verme dedi
Alina09 Kizlar bende bebegime vegrafon kullandim iki uc gun hep kustu,sonra ferrum deneym dedim onu da kustu bu durumu yasayan var mi
canikom Busra0519 benim bebeğime de o yaramadı. Gece uykularını bile etkiledi kabız oldu. Ben de bıraktım onu.