Kubralya1 Bebeğim şuan tam 2 aylık oldu gündüzleri uyumuyor geceleri düzenli tüm yazılarda uykunun önemini okuyorum bu beni endiselendiriyor
noluyoya Kubralya1 benimkide 1 aylık olduğundan beri gündüz uykularına çok zor dalıyo zombi gibiyim artık iyice😞
Srhtzlyh Kubralya1 benim kızım 4 ay 23 günlük doğduğundan beri sabahları uzun uyumaz kestirip gözlerini dinlendiriyo kalkıyo hemen
Tazeanne3434 Kubralya1 bizde aynı durumdayız her uyutmaya çalıştığımda en fazla yarım saat kadar uyuyor gündüz uyku süremiz baya azaldı yani 2 saat deliksiz uyuduğu hatırlamıyorum yaklaşık 20 gündür 2 ay 5 günlüğüz
BaharDurum Kubralya1 bende aynı sorunu yaşıyorum birkaç gündür gündüz sürekli uyuyordu yine uyumamaya başladı
Bilgebykl Kubralya1 benimki de oyleydi, 6 aydan sonra gunduz uykulari duzeldi ama aksam cok kotu oldu. Keske gunduz uyumasaydi ama gece uykumu alabiliyor olsaydim. Hic bi sey gece uykusunun yerini tutmuyor.
misaaaaa Bizde 2 ay 10 günlüğüz gündüz uykuları çok kısaldı 45 dk yada 1 saat anca uyuyor bi düzene girer inşallah
Kubralya1 Benimki de 2 saat deliksiz uyumaz yarim sat kestirir o kadar. Bir de açlıktan uyumaz dedikleri için insan acaba aç mi diye düşünmeden edemiyor 😶