Minik_mucizemm Kızlar doğum yapalı 9 ay aldu en son 2 ay önce adet oldum 1 aydın gecikti adetim emziriryorum düzensiz olması normal mi bu durumu yaşayan varmı bu arada hala adet olmadım🤔
NilinAnnesi9 Minik_mucizemm benim bebeğim de 9 aylık bi kereoldum sadece 6 aylıkken sonra hiç olmadım ben de emziriyorum burda bekliyim ben de sormak istiyordum
Yaseminilter Minik_mucizemm emzirdiğimiz için adet düzensizliği oluyo geçen doktora gittim sordum düzensiz gidiyo diye hormonlardandır emzirdiğin için dedi sıkıntı olacak bir şey yok dedi
SuPerisiiii Minik_mucizemm ben de dün bu konu hakkında bilgi almak için yazmıştım. 6 ay önce doğum yaptım. Geçen ay adet oldum ama bu ay hala olmadım. Ödüm koptu hamile miyim diye🙈meğer zaten düzensizlik oluyormus. Yemin ederim uykularım kaçmıştı 🤪
NilinAnnesi9 Minik_mucizemm zaten doğumdan itibaren bi kere oldum 6 aylıkken o da 2 gün sürdü Ondan sonra olmadım
Minik_mucizemm NilinAnnesi9 normalmiş galiba ama ben bi süre sonra başlıyor sonra düsenle devam ediyor sanmıştım değilmiş bu arada ilk çocuğum yeni tecrübe ediyorum çoğu şeyi
NilinAnnesi9 Yaseminilter oh iyi bari😅 ben ilk çocuğumda hiç böyle olmamıştı 6. Ayda olmuştum sonra hep düzenliydi ama ikincide böyle olunca korktum biraz
Yaseminilter Minik_mucizemm 1 ay olmadım sonra oldum doğumdan 4 ay sonra olmaya başladım ben bazen ay atlıyo bazen günleri kısa oluyo bazen günleri uzun oluyo kafasına göre emzirdiğin sürece düzensiz gider dedi prolaktin hormonundan
Gnss Ya kızlar birde bi sorum olacak adet olmanıza yakın emzirdiğiniz için göğüs uçlarınız sizinde acıyor mu bebek emerken
Yaseminilter Gnss valla benim genç kızlığımda da adet olmama yakın ya da adet olduğumda hiç göğsüm ağrımazdı ama emzirdiğim dönemde sızlıyo benimde
bsr_a_a Emzirmeseniz de hemen düzene girmiyor ben de 9 ay oldu doğum yapalı 5.ay adet gördüm, 1,5 ay olmadım sonra yine oldum, 2 ay olmadım yine oldum gibi değişiyor, 6 ay dolmadan emzirme bitmişti sütüm geri gitti adet olunca