KaSeAy Gamzeisikay Ya ben de 40 gün kanamam oldu daha sonra 1 ay sonra normal adet oldum ama bu ay da normale göre bu günlerde olmam lazım ama olmadım normal mi ki ? Bilen biri benm sorumu da cevaplarsa sevinirim. Bebegim 3.5 aylık
Tazeannecik Gamzeisikay ayy bazen özeniyorum böyle yazanlara. Bende sezeryan oldum 47 gün kanamam sürdü. Taç bitti derken 12 gün geçti adet oldum. 🤦♀️
Gamzeisikay KaSeAy benim hiç kanamam bile olmadı sezaryan oldum 3 ay önce kahverengi leke geldi çok az kesildi sonra
Annesininselini KaSeAy bnmde tam bebegim 3 aylikken oldu adetim su an 10 gun once olmm gerekiyordu ama olmadm noluyo bende anlmdm
KaSeAy Gamzeisikay @Annesininselini @Sema99 hiç olmasam korkmam da olup da bidaki ay olmamak garip geldi
Rose21 Sezeryan oldum 5 ocakta. 2 ay tam bitti ertesi gün 6 martta adet gördüm. Spiral taktım. Nisanda yine adet gördüm. Herkesin farklı. Panik yapmayın kızlar. Düzensiz olması da normal.
Zeyyy Gamzeisikay 9 buçuk ay oldu olmadın doktora gittim geçen hafta çok normal emzirdigin sürece bile olmaybilirsin dedi tamamen emzirme ile alakalı imiş ama bu seni korumaz o yüzden hamile kalmak istemezsen korun dedi